GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορωνοϊός: Γιόρτασαν τα γενέθλια γιατρού στον διάδρομο του νοσοκομείου Ξάνθης-To σχόλιο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Στιγμές που αποτυπώνουν την ελπίδα και τη χαρά διαδραματίζονται σε νοσοκομεία της χώρας, ενώ γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό μάχοντα...


Στιγμές που αποτυπώνουν την ελπίδα και τη χαρά διαδραματίζονται σε νοσοκομεία της χώρας, ενώ γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό μάχονται κατά του κορωνοϊού.

Μια τέτοια στιγμή σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Εκεί, σε έναν από τους διαδρόμους γιορτάστηκαν τα γενέθλια ενός γιατρού. Με μια τούρτα στα χέρια, γιατροί και νοσηλευτές τραγούδησαν το «Χρόνια Πολλά», στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας. Οπως εκείνο με τα χειροκροτήματα, όταν ασθενής νίκησε τη μάχη με την ασθένεια και βγήκε από την ΜΕΘ του Αττικόν.

Το βίντεο μοιράστηκε στα social media, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Στο Νοσοκομείο Ξάνθης, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και πάνω από όλα είναι μια οικογένεια. Γενέθλια γιατρού πτέρυγας COVID-ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ», έγραψε ο υπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια