GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!! #Suskun!!!

Τώρα κατάλαβα γιατί αναβλήθηκε η συναυλία του Ρέμου στη Ξάνθη με αποτέλεσμα να εμφανιστεί χθες βράδυ σε αθηναϊκό κανάλι!!! 


Τώρα κατάλαβα γιατί αναβλήθηκε η συναυλία του Ρέμου στη Ξάνθη με αποτέλεσμα να εμφανιστεί χθες βράδυ σε αθηναϊκό κανάλι!!! 
Έπρεπε να ετοιμαστεί το Αμοιρίδιο για να γίνει το νέο Memorial της Θράκης κι έτσι μοιραίο ήταν ο Αντώνης να κάνει πίσω και να επιστρέψει στη πρωτεύουσα.
Άραγε τελείωσαν οι εργασίες στο εσωτερικού του γυμναστηρίου; άραγε μπήκανε τα διαχωριστικά; άραγε φτάσανε οι κουβέρτες ; για την γεννήτρια οξυγόνου δε κάνω ερώτηση γιατί θα το μαθαίναμε από τους παπαγάλους της πόλης!!! Εν το μεταξύ πήγα χθες ν’αλλαξω τα ράμματα μου στο νοσοκομείο και αυτό που κυριάρχησε στα μάτια μου ήταν ένα πράμα ...ΝΕΚΡΑ!!! 

Που είναι οι ουρές για εξετάσεις ; που είναι οι ουρές γι ακτίνες ; που είναι ο συνωστισμός στα εξωτερικά; φυσικά αυτό που είδα ήταν ένα όνειρο που κάνουμε όλοι μας: ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πέσουν σε κατάθλιψη οι εργαζόμενοι του. Απεναντίας όμως κινητικότητα υπήρξε στο Δροσερό χθες το βράδυ με το γενέθλιο πάρτι προς τιμήν του Ισμαήλ Γιούλαι, ευτυχώς όμως κράτησε καμιά ώρα και έτσι δεν αντέδρασαν οι κάτοικοι του αστικού ιστού της πόλης. 

Όσο για την χθεσινή κίνηση ανθρωπιάς στον ίδιο οικισμό ακόμα και σήμερα συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις με αποτέλεσμα να μην ανεβάσουν ούτε μια φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό τόσο ο κύριος Αμβροσιάδης όσο κι ο κύριος Λεβέντ!!! 
Φυσικά για τον ηθικό αυτουργό αυτής της ενέργειας ούτε κουβέντα, όπως το ανέβασε έτσι το έπνιξε το θέμα ο «γκουρού της δημοσιογραφίας»!!! 
Εν το μεταξύ έχω γεμίσει από μηνύματα ιερέων που με προσκαλούν να κάνω εγγραφή στο κανάλι τους στο YouTube και να παρακολουθήσω Live τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος από τον ιερό ναό τους!! 
Τι να προλάβεις να δεις;τα παραμύθια της Ρουγγέρη; τα live από το σπίτι του Μανού;της δηλώσεις του Τσιόρδα;έχουμε τρελαθεί στις ζωντανές συνδέσεις... 
Αιντε ,καλό Σαββατόβραδο να έχουμε κι αύριο με υγεία.

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια