GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέα επιμορφωτικά προγράμματα από το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Δ.Π.Θ.

Το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κάνει γνωστό ότι διοργανώνει τα παρακά...


Το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κάνει γνωστό ότι διοργανώνει τα παρακάτω Επιμορφωτικά Προγράμματα Κατάρτισης:

«Στατιστική και Ασαφής συμπερασματολογία στις κοινωνικές, οικονομικές και θετικές επιστήμες» από 11/05/2020 έως 11/02/2021 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε οικονομολόγους, εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτους Θετικών Σχολών, απόφοιτους Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή εργασιακή εμπειρία, δεδομένου ότι οι γνώσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επαρκούν ως προϋπόθεση για την παρακολούθησή του.

«Επιχειρηματικότητα, Νεοφυείς Επιχειρήσεις, και Επιχειρηματικό Σχέδιο» από 15/05/2020 έως 31/07/2020 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Λέκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ. κ. Χαράλαμπο Βλάδο.
«Μάρκετινγκ και Πωλήσεις Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από 15/05/2020 έως 31/07/2020 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Λέκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ. κ. Χαράλαμπο Βλάδο.
«Σύγχρονο Μάνατζμεντ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από 15/05/2020 έως 31/07/2020 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Λέκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ. κ. Χαράλαμπο Βλάδο.
Τα ανωτέρω (2,3,4) Προγράμματα απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους μικρομεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων, σε στελέχη επιχειρήσεων, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Οικονομικών Σχολών, όπως και σε επαγγελματίες οικονομολόγους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://my.kedivim.duth.gr
Υποβολή Αιτήσεων και δικαιολογητικά:
Έναρξη: 06/04/2020
Καταληκτική ημερομηνία: 05/05/2020


Δεν υπάρχουν σχόλια