GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η GASTRADE A.E. προσέφερε 5.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Στο πλευρό της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στέκεται η GASTRADE A.E. Η εταιρεία π...


Στο πλευρό της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στέκεται η GASTRADE A.E. Η εταιρεία προσέφερε 5.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας για την κάλυψη των απαιτητικών αναγκών των εργαζομένων της Περιφέρειας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, προσφέροντας υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.

Με επιστολή του, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ευχαρίστησε την GASTRADE A.E. για το αίσθημα ευθύνης που τη διέπει και τη συμβολή της εταιρείας στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την πολύ σημαντική συνεισφορά της εταιρείας GASTRADE A.E. στον αγώνα μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονωιού COVID-19 στην περιοχή μας.

Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε έναν νομό όπως ο Έβρος, όπου συναντώνται τα σύνορα τριών χωρών, είναι ιδιαίτερα απαιτητική, για αυτό το λόγο και η δωρεά 5.000 προστατευτικών-χειρουργικών μασκών προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου εκτιμάται βαθύτατα.

Παράλληλα η αρωγή σας στο έργο των υπηρεσιών μας, καθώς και όλων των φορέων του νομού μας που τάσσονται στην πρώτη γραμμή, μας ενδυναμώνει και μας οπλίζει περισσότερο σθένος για να συνεχίσουμε την δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή πορεία», ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια