GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Έχασαν» τη μπάλα κύριε κύριε Τσιόρδα! Κρούσμα Covid-19 και στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης;!

Καλούμε τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης να πάρει επίσημη θέση γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση!!! καλούμε τον κ.Τσιόρδα να εξετάσει κατεπειγόντως ...

Καλούμε τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης να πάρει επίσημη θέση γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση!!! καλούμε τον κ.Τσιόρδα να εξετάσει κατεπειγόντως την περίπτωση να μισθωθεί ξενοδοχείο της πόλης όπου υπάρχει υποδομή αποκλειστικα΄για κρούσματα Covid-19 στη Ξάνθη. Και ν' αφήσουν τις γελοιότητες και ασχετοσύνες με τα...γυμναστήρια!

Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» δυστυχώς από πολύ έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης πάει δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο και έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Και δυστυχώς η συσκότιση που υπάρχει συνεχίζεται σε επικίνδυνο πλέον βαθμό.

Φαίνεται πως στο Νοσοκομείο Ξάνθης δυστυχώς δεν τηρούσαν επακριβώς τις εντολές του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αφού μετά τα τρία πρώτα κρούσματα σε τρεις διαφορετικές κλινικές, σήμερα βρέθηκε κρούσμα Covid-19. και στην Παιδιατρική Κλινική Ξάνθης σε βρέφος και υπάρχει φόβος και για άλλα κρούσματα. Οι εργαζόμενοι βέβαια φοβούνται να μιλήσουν, αλλά από το πρωί γίνεται ένας χαμός και στην Παιδιατρική Κλινική Ξάνθης.

Καλούμε τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης και τον Σύλλογο Νοσοκομειακών Γιατρών Ξάνθης να πάρουν θέση εδώ και τώρα και όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Και να εξεταστεί κατεπειγόντως η περίπτωση να μισθωθεί ένα ξενοδοχείο της πόλης από αυτά που είναι κλειστά και υπάρχει ανάλογη υποδομή (σ.σ. Δωμάτια με τουαλέτες κλπ) για τα κρούσματα του Covid-19 στη Ξάνθη και ν’ αφήσουν τις γελοιότητες και ασχετοσύνες με τα…Γυμναστήρια!

Όπως μας είπαν για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες ασθενής που βρέθηκε τελικά θετικός στον κορωνοϊό κυκλοφορούσε επί 3 ώρες άνετος...στους διαδρόμους και μας κάνουν εντύπωση οι ισχυρισμοί πως αρχικά εμφανίζονται ασθενείς αρνητικοί στο Covid-19 και βρίσκοντια θετική στη...δεύτερη εξέταση!

Κύριε Τσιόρδα, κύριε Κικίλια και κύριε Χαρδαλιά, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή πλέον στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Πάρτε μέτρα κατεπειγόντως


Δεν υπάρχουν σχόλια