GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε ξανθιώτες επιχειρηματίες το catering από Χρήστο Μέτιο για τους εκ Τουρκίας φοιτητές μετά την έντονη διαμαρτυρία του ΕΒΕ Ξάνθης

Στην εβδομαδιαία εκ περιτροπής ανάθεση της τροφοδοσίας των μουσουλμάνων σπουδαστών που επέστρεψαν από την Τουρκία λόγω της κρίσης του ...


Στην εβδομαδιαία εκ περιτροπής ανάθεση της τροφοδοσίας των μουσουλμάνων σπουδαστών που επέστρεψαν από την Τουρκία λόγω της κρίσης του κορονοϊού και φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Ξάνθης, προέβη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά απο την παρέμβαση Στέλιου Μωραίτη. .

Αναλυτικότερα: Έπειτα την έντονη διαμαρτυρία Ξανθιωτών επιχειρηματιών εστίασης τύπου catering και την προσωπική αντίδραση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραίτη στο fb, η Περιφέρεια η οποία έχει την ευθύνη της σίτισης των εν λόγω φοιτητών, περιλαμβάνει πλέον απο δω και πέρα και πλάνο απευθείας αναθέσεων στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργήσει του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιο η πρώτη ανάθεση σε μη ξανθιώτικη επιχείρηση και συγκεκροιμένα στην εταιρεία Χούτος, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους τους επιχειρηματίες.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια, παραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια η διάθεση ενεργής σχετικής πιστοποίησης ISO, γεγονός που δεν αποτέλεσε ωστόσο εξ’ αρχής πρόβλημα για την ανάθεση σε ντόπιους επιχειρηματίες αφού και τρεις οι ξανθιώτικες επιχειρήσεις την διαθέτουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια