GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενώ γελάει όλη η Ελλάδα, «καυτή ερώτηση» Δώρας Αυγέρη για το «Νοσοκομείο» του Τσέπελη! Έγινε βάση σχεδιασμού!

Απο τη μια ο Τσέπελης δηλώνει οτι υπάρχει....πληθώρα κλινών στο Νοσοκομείο Ξάνθης κι απο την άλλα...βάζει ράντζα στο Αμοιρίδειο, ενώ ...


Απο τη μια ο Τσέπελης δηλώνει οτι υπάρχει....πληθώρα κλινών στο Νοσοκομείο Ξάνθης κι απο την άλλα...βάζει ράντζα στο Αμοιρίδειο, ενώ η Υγειονομική Περιφέρεια δηλώνει όχι μόνο άγνοια για την συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και επιστημονικά αντίθετη!!! Και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, τον....καλύπτει!!!


Τη μετατροπή του κλειστού Γυμναστηρίου "Φίλιππος Αμοιρίδης" σε «Νοσοκομείο» από το Δήμο…..Τσέπελη (σ.σ. Μας έχει πάρει στο ψιλό όλη Ελλάδα πλέον, διότι από την μια ο εν λόγω Δήμαρχος δηλώνει στα κανάλια ότι…υπάρχει πληθώρα κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης κι από την άλλη…»στήνει»….»Νοσοκομεία» (!),
καταγγέλλει με ανάρτησή τους και ερώτημα που απευθύνει προς τον Υπουργό Υγείας και τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Δώρα Αυγέρη.
Το περίεργο της υπόθεσης; Για το ίδιο θέμα, «σιωπά» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χ ουσεϊν για τον απλούστατο λόγω, ο εν λόγω Δήμαρχος τους θεωρεί «αδελφούληδές» του!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ
Στην ανάρτησή της η βουλευτής Δώρα Αυγέρα, ζητάει την παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να διευκρινιστεί αν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός από το Υπουργείο Υγείας, αν είναι επιστημονικά ορθός και γιατί η αρμόδια υγειονομική περιφέρεια δηλώνει άγνοια και αντίθεση με τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, το θέμα συζητήθηκε στην κυριακάτικη σύσκεψη που έγινε στην Ξάνθη ανάμεσα στο Δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά και υπήρξε συμφωνία, τονίζει χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά:
Ερώτηση προς τους υπουργούς, τον κ. Τσιόδρα και κάθε αρμόδιο για το Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης και την μετατροπή του σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης.
Η χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου Ξάνθης ως νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης, έγινε βάσει ποιου σχεδιασμού ;
Από ποιον;
Ισχύει ότι η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια δηλώνει όχι μόνο άγνοια για την συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και επιστημονικά αντίθετη;
Είναι επιστημονικά ελεγμένη η ορθότητα κάτι τέτοιου;
Ποιος διαχειρίζεται το σκέλος της ενημέρωσης και της προβολής εικόνων για το συγκεκριμένο ζήτημα; Το συντονιστικό όργανο; Ο δήμαρχος; Κανείς; Αν δεν δηλώνει κανείς γνώση και "πατέρας" αυτής της απόφασης: Ποιος είναι αρμόδιος να παρέμβει και να δώσει εξηγήσεις;

Πηγή: tvxs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια