GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



#ΜένωΑφωνος!!!

Άκουσα με προσοχή όσα είπε ο  κ.Μελισσόπουλος  χθες στον Άκριτα tv και σήμερα στο κόκκινο Καβάλας και μ’εβαλε στον πειρασμό να κάνω με...


Άκουσα με προσοχή όσα είπε ο κ.Μελισσόπουλος χθες στον Άκριτα tv και σήμερα στο κόκκινο Καβάλας και μ’εβαλε στον πειρασμό να κάνω μερικές παρατηρήσεις χωρίς φυσικά να παίρνω το μέρος του Δήμου. 
Λέει στην αρχή και των δυο συνεντεύξεων ο κ.Μελισσόπουλος ότι «ενώ δόθηκε διακοπή των ΘΛΕ ο δήμαρχος επέτρεψε να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις», να υπενθυμίσω οτι οι εκδηλώσεις οι οποίες ήταν γραμμένες στο επίσημο προγραμμα των ΘΛΕ ακυρώθηκαν όλες εκτός από μία,αλλά φυσικά δεν τολμά ν’αναφέρει το όνομα του συλλόγου που έγραψε τους υπόλοιπους συλλόγους και το ΚΠΔΞ στα «παλιά του τα παπούτσια» γιατί τους συνδέουν πολλά κοινά δε θα ήθελε να εκθέσει τους συντρόφους του!!! 

Ανέφερε στη συνέχεια ότι υπάρχει «καραντίνα πληροφόρησης»,ότι προτείνει η παράταξη του λύσεις για διαφορά θέματα,ότι τα μέλη της παράταξης του είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε ότι τους χρειαστεί κτλ κτλ κτλ.

Εγώ έχω να πω ένα πράγμα κ.Μελισσόπουλε ότι μ’αυτη τη διοίκηση είναι η χρυσή ευκαιρία για όλες τις παρατάξεις να κάνουνε σκληρή αντιπολίτευση γιατί τους στρώνετε το έδαφος με τις ευκαιρίες που τους δίνει...αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο δεν μπορούνε να τους κάνουνε τίποτα,και ούτε θα τους κάνουνε τίποτα,εδώ θα είμαστε και να με θυμηθείτε!!! 

Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι όλος ο Δήμος είναι 2 άτομα ο κ.Τσέπελης και ο κ. Φανουράκης οι οποίοι πιστεύω θα τερματίσουν αήττητοι από την αντιπολίτευση χωρίς να είμαι σίγουρος όμως το τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές! 

Και το τρελό της υπόθεσης ειναι ότι κάνετε αντιπολίτευση στον νούμερο 2 του Δήμου ο οποίος μέχρι και 2 μήνες πριν τις εκλογές ήταν στην παράταξη σας ή κάνω λάθος; 

Δεν είμαι αντίπαλος του κ.Μελισσόπουλου ούτε τσιράκι του Δήμου,γράφω αυτά που ακούω κι αυτά που βλέπω, και βλέπω ότι με τα παραμύθια της Ρουγγέρη,με το memorial Αμοιρίδιο,με τα τρόφιμα σε οικισμούς ...παίζει μπάλα όπως θέλει !!!

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια