GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Σε προσωπική επιτυχία του Δημάρχου μας κ.Τσέπελη πιστώνεται η αλλαγή από «Καραντίνα σπέσιαλ» σε «Καραντίνα light» που θα ισχύει από...


Σε προσωπική επιτυχία του Δημάρχου μας κ.Τσέπελη πιστώνεται η αλλαγή από «Καραντίνα σπέσιαλ» σε «Καραντίνα light» που θα ισχύει από σήμερα για την πόλη της Ξάνθης,και γράφω προσωπική γιατί ανέλαβε μόνος του εξ ολοκλήρου τις απευθείας συζητήσεις με τους Αθηναίους καθηγητές!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λόγω του ότι υπάρχει ζουμερό παρασκήνιο πίσω από αυτή την επιτυχία.

Στις 22 Απριλίου ο Δήμαρχος έδωσε εντολή τον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του κύριο Καρυπίδη Σταύρο ο οποίος είναι υπεύθυνος για το επικοινωνιακό κομμάτι του Δήμου να καταστρώσει ένα σχέδιο επαφής με το στρατηγείο στην Αθήνα για την άρση των μέτρων. 
Χωρίς να καθυστερήσει ο Μάγος των Media έβαλε σε ισχύει το σχέδιο που έμαθε στο «United business of Drimiclana» με την κωδική ονομασία «Πάρε το αυγό και κούρευτο»!!! 


Την επόμενη το πρωϊ 23 Απριλίου του Αγίου Γεωργίου (βοηθειά μας) έστειλε με τα ΚΤΕΛ Ξάνθης: 5 κιλά καριόκες, 1 κιλό παστουρμά,2 τσουρέκια σοκολάτας (από γνωστό φούρνο),και ένα αυτόγραφο του κυρίου Αμβροσιάδη με υπογραφή του με προορισμό την Αθήνα και αποστολέα τον Χαρδαλιά. 

Στις 24 Απριλίου δεν είχε ενημέρωση για την πορεία του ιού λόγω του ότι η κατανάλωση παστουρμά σε συνδυασμό με το τσουρέκι έφεραν ως αποτέλεσμα την μη προσέλευση του Χαρδαλιά στη αίθουσα ενημέρωσης, αυτή ήταν όμως και η αιτία για να γίνει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του «σκληρού» και του Δημάρχου μας,στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρώτος πολίτης της Ξάνθης εξήγησε τον Ζαν κλωντ βαντάμ ότι ο παστουρμάς είναι βαρύ φαγητό και θέλει λίγο λίγο και με τσιπουράκι 

Αφού δόθηκαν εξηγήσεις ο κ.Χαρδαλιάς έδωσε την υπόσχεση του προς τον Δήμαρχο ότι στις 28 θα ελευθερώσει την Ξάνθη από την «Καραντίνα σπέσιαλ» και θα την επαναφέρει στην «Καραντίνα light»,τέλος ευχαρίστησε και τον καθηγητή της ενημέρωσης για τα πραγματούδια που έστειλε και τον υποσχέθηκε να του δώσει όλο το διαφιμιστικό υλικό της Νέας Δημοκρατίας για τη σαιζόν 2020-2022!!!

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια