GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Το σχέδιο εξόδου απο την καραντίνα θυροκολλήθηκε σήμερα το πρωί έξω από το cafe ΠΛΑΤΕΙΑ έξω από τα PUBLIC και έξω από το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.


Το σχέδιο εξόδου απο την καραντίνα θυροκολλήθηκε σήμερα το πρωί έξω από το cafe ΠΛΑΤΕΙΑ έξω από τα PUBLIC και έξω από το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.
Το προγραμμα έχει ως εξής : 
Στις 5 Μαΐου ανοίγει ο πεζόδρομος Δαγκλή με προσφορές που αγγίζουν το 80% ,στις 6 Μαΐου στη Δαγκλή θα διοργανωθεί street party με ξυλοπόδαρους,ανιματέρ ,και παράσταση καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης σε καραντίνα»από το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης . 

Στις 7 Μαΐου ανοίγει το FLAMINGO αλλά είναι προγραμματισμένη κατάληψη από το ΠΑΜΕ λόγω ότι είχε προηγηθεί η Πρωτομαγιά και δεν υπήρχε δραστηριότητα. 

Την επόμενη μέρα δηλ στις 8 Μαΐου στον υπαίθριο χώρο του FLAMINGO θα δώσει συναυλία η Ελένη Φουρεϊρα για τον ερχομό της άνοιξης!!!

10 Μαΐου ανοίγει η «παραλία» με τιμές έκπληξη: 1€ fredo 1,5€ frappe 2€ Μπύρα 3€ Mohito και στις 10-11-12-13-14-15 Μαΐου Ladies night,στις 16 guest Λευτέρης Πανταζής,στις 17 dj Tiesto και στις 18 η Γιώτα Γρίβα με την Εφη Θώδη!!

20 Μαΐου ανοίγει η κεντρική πλατεία της Ξάνθης μ’ενα μοναδικό τριήμερο γλέντι !!! 
Έχουμε και λέμε : 
20 Μαΐου το πρωί «Το έθιμο της καραντίνας» από τον σύλλογο Θάμυρις,το μεσημέρι «γεύμα αγάπης» με τους Εβρίτες Θράκης και το βράδυ η μεγάλη συναυλία που οργανώνει η παράταξη ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με τον Γιώργο Νταλάρα σε τραγούδια Μάνου Λοϊζου,παρουσιάζει ο Θανάσης Ξυνίδης. 

21 Μαΐου πρωί υπνο γιατί το βράδυ η παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ παρουσιάζουν στο κοινο της πόλης τη μεγάλη συναυλία των Βασίλη Παπακωσταντίνου , Μαρία Φαραντούρη σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη,την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Νίκος Καρανίκας . 

Τέλος στις 22 Μαΐου το τριήμερο γλέντι θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία που οργανώνει η παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ με τους : Αντώνη Ρέμο , Γιάννη Πάριο ,Μαρινέλλα, την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Χρήστος Νέζος. 

Το σχέδιο εξόδου θα ολοκληρωθεί στο Δροσερό με τη μεγάλη συναυλία που οργανώνει η Σαμπιχά Σουλεϊμαν με τους : Ζαφείρη Μελά,Soti Volani,Βασίλη Τερλέγκα,την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Βασίλης Παϊτέρης!!! 

Αύριο το σχέδιο εξόδου για μαθητές και λοιπά επαγγέλματα .

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια