GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης ενημερώνει Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Ξάνθης εκπροσωπώντας χιλιάδες επιχειρήσεις του Νομού μας, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την επίσκεψη κ...


Το Επιμελητήριο Ξάνθης εκπροσωπώντας χιλιάδες επιχειρήσεις του Νομού μας, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την επίσκεψη και την λεπτομερή ενημέρωσή του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Νομό μας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος επισήμανε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του, πρωτίστως για την υγεία των κατοίκων του Νομού και δευτερευόντως για τις οικονομικές συνέπειες στον επιχειρηματικό κόσμο. Επίσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στις επιχειρήσεις και στο προσωπικό τους και δήλωσε ότι τα μέλη του είναι στη διάθεση του επιχειρηματικού κόσμου ώστε να προσφέρουν κάθε ενημέρωση και συμβουλή σε ότι έχει σχέση με την πανδημία Covid-19.

Το Επιμελητήριο τιμά την υπεράνθρωπη προσπάθεια όλου του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και όλους όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή. Διαβεβαιώνει ότι θα αξιοποιήσει τις συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου με κάθε δυνατό τρόπο έτσι ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής μας, να βγει πρώτα απ’ όλα υγιής και με τις λιγότερες οικονομικές συνέπειες από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια