GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καιρός: Ζέστη και λίγες βροχές σήμερα Πέμπτη

Καλός και ζεστός θα είναι σήμερα, Πέμπτη ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο αναμένονται και λίγες βροχές.


Καλός και ζεστός θα είναι σήμερα, Πέμπτη ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο αναμένονται και λίγες βροχές.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός καιρός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Ωστόσο τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας όμβρους ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 30, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές κατά κανόνα διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μέχρι το απόγευμα κυρίως στα ορεινά, σποραδικές καταιγίδες.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στο Ιόνιο νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές με τοπικούς όμβρους και στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στις Κυκλάδες αραιή συννεφιά. Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα νοτιοανατολικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια