GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



#ΜένωΑφωνος!!!

Πέρασαν 2 βδομάδες με τα παραμύθια της Κάρμεν Ρουγγέρη και ορίστε οι αριθμοί τους : το σημερινό παραμύθι είχε 129 προβολές μέχρι 8 ώ...


Πέρασαν 2 βδομάδες με τα παραμύθια της Κάρμεν Ρουγγέρη και ορίστε οι αριθμοί τους : το σημερινό παραμύθι είχε 129 προβολές μέχρι 8 ώρες μετά την προβολή του,σε σύνολο 16 παραμυθιών κι ενός σποτ οι προβολές είναι 10100 από τις οποίες οι 2,5 χιλ είναι το σποτ και οι εγγραφές που έγιναν στο καναλι του δήμου στο you tube είναι 210 !!!!
Εμενα δεν μ’ενδιαφέρουν τα νούμερα, απλά τα γράφω για την ιστορία και για το λόγο ότι «τα λόγια πετούν-τα γραπτά μένουν».

Πέρασαν δυο εβδομάδες (5 Απριλίου) από την ανακοίνωση του ΓΝΞ (κ.Ροφαέλας) για να στείλουν τα παιδάκια ζωγραφιές για την κλινική covid-19 αλλά ακόμα και σήμερα δε ξέρω τι να πω στο εγγόνι μου που έστειλε 4 ζωγραφιές...απλά του είπα ότι είχανε ένα πάρτυ γενεθλίων στο νοσοκομείο (σε άλλη κλινική ) και λόγω φόρτου εργασίας (λέμε τώρα) θα παρουσιαστούν οι ζωγραφιές σε ειδική έκθεση στη Πινακοθήκη Ξάνθης στα πλαίσια των Γιορτών παλιάς πόλης !!! 

Όπως μαθαίνω από Μόναχο μεριά φορτώθηκε και η γεννήτρια οξυγόνου για το Memorial Αμοιρίδιο και σε λίγες μέρες θ’ανακονωθεί το Galà προς τιμήν της!!! 

Είχε δεν είχε ο Δήμος πέτυχε το ρεκόρ,ποιο είναι αυτό ; φυσικά το άναμμα των καντηλιών στο νεκροταφείο,σύμφωνα με τ’αποτελεσματα έγινε ορατό το θέαμα από τον διαστημικό σταθμό της NASA !!!! 

Γι αυτή την πρωτοβουλία εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Καραχότζα που έγραψε « εξαιρετική η κίνηση-απαράδεκτη η προβολή της !!!! 

Με ρωτάνε τι έγιναν οι εκδηλώσεις με Live μετάδοση από το σπίτι του Μάνου και δε ξέρω τι ν’απαντησω, μήπως βαρέθηκαν ,μήπως δεν είχαν την επιτυχία που ήθελαν,μήπως τους όρμηξαν όλοι για να τραγουδήσουν,υπομονή, θα μάθουμε αλλά μέχρι να μάθουμε ας καθίσουμε αναπαυτικά να δούμε την Κυριακή την Φωτεινή Δάρρα που θα τραγουδήσει για το ΓΝΞ,σιγά ρε παιδιά, έλεος , τόση φιλανθρωπία που την είχατε κρυμμένη ; άραγε όταν τελειώσουν όλα θα έχετε δωρεάν εισιτήριο στις συναυλίες σας ή όποιον πάρει ο χάρος;;; 

Για την ιστορία έγινε πρόταση για Live στην Madonna αλλά λόγω διαφωνίας με τον χορηγό επιλέχτηκε τελικά η Φωτεινή .

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια