GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πέταξε τη μάσκα…

Όλη η Ελλάδα συζητά την ανήκουστη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, το απόγευμα της Τρίτης 14 Απριλίου 2020, στον οικισμό του Δροσερού...


Όλη η Ελλάδα συζητά την ανήκουστη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, το απόγευμα της Τρίτης 14 Απριλίου 2020, στον οικισμό του Δροσερού Δήμου Ξάνθης, όπου ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Φανουράκης με μια συμβολική κίνηση πέταξε τη μάσκα του μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Πολύ γρήγορα ξέχασαν οι «υπαρχηγοί» του κ. Τσέπελη τις θυσίες ΟΛΩΝ μας, να ακολουθούμε πιστά τα μέτρα της πολιτείας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Πριν από δύο μέρες είχαν ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Ευχάριστα και θετικά είναι τα νέα, ότι στον οικισμό Δροσερού του Δήμου μας δεν βρέθηκε σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ κανένα θετικό κρούσμα του κορονοϊού COVID-19, αλλά και απαράδεκτες επίσης είναι οι συγκεκριμένες συμπεριφορές και καλούμε την Πολιτεία και τους θεσμικούς Φορείς της περιοχής μας να λάβουν θέση και πρωτοβουλίες.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ο «πρώτος τη τάξει» αντιδήμαρχος Ξάνθης να επικροτεί με την παρουσία και την συμπεριφορά του εν μέσω πανδημίας συναθροίσεις και συγκεντρώσεις πολιτών και να πετά τη μάσκα του προτρέποντας τους πολίτες να μην τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ δημοτικούς άρχοντες που με τις πράξεις τους αποτελούν το «κακό παράδειγμα» για τους συμπολίτες μας και καταστρέφουν ότι με κόπους και θυσίες έχουμε όλοι μαζί καταφέρει ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κρίνουν την τύχη της πόλης μας άνθρωποι επικίνδυνοι για εμάς και τις οικογένειες μας.

Κανονικά αν ο κ. Φανουράκης είχε στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί. Δυστυχώς όμως η αξιοπρέπεια είναι είδος ακριβό και όχι ιδιαίτερα επικερδές…

Την ίδια και μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια, φέρει ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Τσέπελης, γιατί συμμερίζεται απόλυτα τις πράξεις του πιο στενού του συνεργάτη, εκθέτοντας την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υφυπουργό και ΟΛΟΥΣ τους Ξανθιώτες.

Όμως, ο κ. Φανουράκης μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες δράσεις, αφού οι μάσκες φαίνεται να του αρέσουν πολύ…
Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Χαρδαλιά, κύριε Τσιόδρα, επικροτείτε…;

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ
π. Δήμαρχος Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια