GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Το βράδυ μετά την Ανάσταση η μια και μοναδική Άντζελα Δημητρίου θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Ταλιμπάν» στο 1ο χιλ. Ξάνθης-Δροσε...


Το βράδυ μετά την Ανάσταση η μια και μοναδική Άντζελα Δημητρίου θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Ταλιμπάν» στο 1ο χιλ. Ξάνθης-Δροσερού. Μαζί με τη lady θα είναι μαζί της ο Μάκης Μπέκος με το κλαρίνο του ο Λευτέρης Ζέρβας με το βιολί του και ο Πετρος Γαιτανος με τη λαμπάδα του.
Θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της όπως : «Οι ξανθιώτες δε γιορτάζουνε ποτε», «Φταίει ο Χαρδαλιάς», «Ποιά θυσία», «Φωτιά στην αντιπολίτευση» κτλ Τιμή πρόσκλησης: 5€ για ψηφοφόρους Τσέπελη, 15€ για ψηφοφόρους Λύρατζη,Χατζηθεοδώρου,Παπαχρόνη,και 25€ για ψηφοφόρους Μελισσόπουλου και Δημαρχόπουλου!!! 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα γίνει λαχειοφόρος αγορά με 4 souper δώρα : 1) διήμερο ταξίδι στον φράχτη του Έβρου προσφορά TASSIOS TOURS 2) για 1 χρόνο τον «καφέ της παρηγοριάς» προσφορά “Mikel” 3) 5 κιλά πικρή σοκολάτα προσφορά του κ.Αρσενίου και 4) δωρεάν ψυχανάλυση για ένα χρόνο προσφορά του ΓΝΞ. 

Τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης από το «KRAL TV» !!! Χορηγοί: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «το σφαχτάρι» ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ «Φερτούν Μεγαλοπρεπής»,ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ «Μάκης Καμπριολέ»,ΜΕΝΤΙΟΥΜ «Χορταρέας»

Γι αυτό λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα μετά την Ανάσταση στο Δροσερό!! Στείλτε SMS στο 13033 γράψτε 33 κενό, Λατσό με κεφαλαία, κενό,και αποστολή !! 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Χριστίνα Τσολάκη μιας και μας έμεινε από τα καρναβάλια. Ώρα προσελεύσης 00:30 -Καλή διασκέδαση.




Δεν υπάρχουν σχόλια