GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατροί του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε καραντίνα

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις γιατροί της Παθολογικής Κλινική...


Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις γιατροί της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου βρίσκονται σε καραντίνα, αφού ήρθαν σε επαφή με έναν 80χρονο από τη Δόξα Μεταξάδων που φέρεται να είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα στο νοσοκομείο έχει γίνει ήδη η προβλεπόμενη απολύμανση.
Ο 80χρονος σύμφωνα με κατοίκους της Δόξας Μεταξάδων ήταν ιδιαίτερα μοναχικός άνθρωπος και δεν μπορούν να εξηγήσουν πως μπορεί να κόλλησε τον ιό. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μεταξάδων και τώρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για να καθησυχάσουν οι πολίτες του βορείου Έβρου που λογικό είναι να προβληματίζονται για το περιστατικό και να φοβούνται για την υγεία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την Κυριακή που μας πέρασε ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σταμάτησε την επίσημη ενημέρωση, χωρίς καμία εξήγηση, που είχε καθιερώσει και ήταν μια πολύ σωστή και θετική ενέργεια ενημέρωσης της κοινής γνώμης για το τι ακριβώς συμβαίνει στον Έβρο με τα κρούσματα και τις νοσηλείες από κορονοϊό.


Δεν υπάρχουν σχόλια