GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις Καστανιές του Έβρου κάνει Πάσχα η πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις Καστανιές Έβρου, δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει Πάσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πραγματο...


Στις Καστανιές Έβρου, δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει Πάσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πραγματοποιώντας το πρώτο επίσημη ταξίδι της από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρεία της χώρας.

Μήνυμα προς την Τουρκία
Πριν από λίγο επισκέφτηκε το στρατιωτικό φυλάκιο το οποίο βρέθηκε στην αιχμή του δόρατος το προηγούμενο διάστημα με αφορμή το προσφυγικό και την απόπειρα της Τουρκίας να κατευθύνει μαζικά πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Την κυρία Σακελλαροπούλου συνοδεύουν κατά την επίσκεψή της εκεί ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η επιλογή της προέδρου της Δημοκρατίας έχει ξεκάθαρο συμβολισμό καθώς θέλει να διαμηνύσει προς την Τουρκία και μάλιστα σήμερα Κυριακή του Πάσχα ότι δεν θα μείνει αναπάντητη καμία πρόκληση.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε επισημάνει τις προηγούμενες μέρες ότι «υπάρχει τακτική της Άγκυρας για χτυπήματα σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές», με αφορμή τότε τα σενάρια για προώθηση νέου κύματος προσφύγων προς την Ελλάδα αλλά και τις παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε δηλώσει από τις 17 Μαρτίου την επιθυμία της να επισκεφθεί τις Καστανιές Έβρου κατά την διάρκεια της πρώτης της επίσκεψης που πραγματοποίησε μετά την ορκωμοσίας της, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια