GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από Παρασκευή επιστρέφει στα δρομολόγια για Σαμοθράκη το Ε/Γ-Ο/Γ Αδαμάντιος Κοραής

Σε διάφορες σελίδες και φόρουμ στο διαδίκτυο αναφέρονταν από χθες πως το Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του, επι...


Σε διάφορες σελίδες και φόρουμ στο διαδίκτυο αναφέρονταν από χθες πως το Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του, επιστρέφει στα δρομολόγια του και αντίστοιχα το Ε/Γ-Ο/Γ Αδαμάντιος Κοραής φεύγει από τις Κυκλάδες για να ανέβει στο Θρακικό Πέλαγος και να συνεχίσει τα δικά του, στην γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, στην οποία είχε έρθει ναυλωμένο το Ε/Γ-Ο/Γ Πρωτεύς.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το Αδαμάντιος Κοραής χθες βρισκόταν στον Πειραιά για να αντικαταστήσει τα σωστικά του μέσα και κατόπιν να ξεκινήσει το ανηφορικό ταξίδι της επιστροφής, για να ξεκινήσει την Παρασκευή 3/4 τα δρομολόγια του. Δηλαδή 4 ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Γεγονός μάλιστα που επιβεβαιώνεται και στο σύστημα κρατήσεων της ZANTE FERRIES, όπου την Πέμπτη 2/4 τα δρομολόγια θα εκτελέσει το Πρωτεύς ενώ την Παρασκευή 3/4 το Αδαμάντιος Κοραής.


Καλώς να επιστρέψει λοιπόν, έγινε αισθητή η απουσία του από τη γραμμή. Από την άλλη το “γέρικο” Πρωτεύς το αντικατέστησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μάλιστα λόγω του μικρότερου βυθίσματος του, πραγματοποίησε αρκετά δρομολόγια τα οποία το Κοραής δεν θα έκανε λόγω του προβλήματος του λιμανιού, το οποίο ακόμη δεν επιλύθηκε.

Ευχαριστούμε την ΑΝΕΣ FERRIES, στην οποία ανήκει το Πρωτεύς και το πλήρωμα που ήρθαν και εξυπηρέτησαν το νησί, στο διάστημα της απουσίας του Αδαμάντιος Κοραής, αν και η παραμονή του στην γραμμή ειδικά κατά το δεύτερο μισό δεν ήταν επιβαρυμένη λόγω της όλης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια