GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Έχουμε και λέμε,με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Χαρδαλιάς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Δροσερού που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρα...


Έχουμε και λέμε,με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Χαρδαλιάς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Δροσερού που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατούσε με νύχια και δόντια την απομόνωση μακριά από την εστία του !!! 
Το νικητήριο γκολ έδωσε τη θέση του σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τον οπαδών-κατοίκων του οικισμού που βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το γεγονός !!!

Καλύτεροι παίκτες για τους νικητές εκτός από τον σκόρερ ήταν το 10αρι της ομαδος ο Φερτούν Χασάν Ογλού και ο ογκόλιθος της άμυνας Οζάν Χουσεϊνογλου ( Μάκης ο Καμπριολέ),φυσικά μεγάλο παιχνίδι έκανε στο στήσιμο της ομαδος από τον πάγκο η κυρία Σουλεϊμαν Σαμπιχά!!! 

Μετά του σημερινό αποτέλεσμα το Δροσερό έπιασε ξανά στην πρώτη θέση την επικράτεια και τον Εχίνο με «καραντίνα νορμαλ»,ενώ η πόλη της Ξάνθης παρέμεινε στη δεύτερη θέση με «καραντίνα σπέσιαλ»!!! 

Σε δηλώσεις μετα τον αγώνα οι νικητές υποστήριξαν ότι : «δίκαια φτάσανε στη νίκη και αποδείξαμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που δεχόμαστε πόλεμο»!!! 

Από την άλλη μεριά υπάρχουν παράπονα από το αποτέλεσμα και δηλώνουν ότι «είναι άδικο αυτοί να χορεύουν στο κέντρο του Δροσερού κι εμείς να χορεύουμε στο ταψί»!!! ,και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κύριος Καρυπίδης θα προσφύγει στον κύριο Τσιόδρα και θα ζητήσει επανέλεγχο των δειγμάτων !!! 

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω Πάσχα και θα ξεκινήσει αμέσως μετά με την διεξαγωγή των Play-off . ΕΚΤΑΚΤΟ : αντιδήμαρχοι στο γλέντι ....φεύγω τρέχοντας !!!!

#ΜένωΑφωνος!!! #Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια