GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντι-Ευρωπαϊκή πολιτική πάνω σε πτώματα κάνει ο Ερντογάν

Χωρίς αιδώ, για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν επιδίδεται σε ένα αντι-ευρωπαϊκό κρεσέντο, «πατ...

Χωρίς αιδώ, για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν επιδίδεται σε ένα αντι-ευρωπαϊκό κρεσέντο, «πατώντας» μάλιστα πάνω στα πτώματα των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο Covid -19.

Ο Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν, μέσω του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της Τουρκίας (anadolu) ψέγει έμμεσα την Ευρώπη, στην οποία κατά την εκτίμησή του τα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης του κορωνοϊού ελήφθησαν καθυστερημένα (τουλάχιστον στις λεγόμενες «Μεγάλες Δυνάμεις»).

Το anadolu μάλιστα παρουσιάζει και αναλυτικό πίνακα ο οποίος αναφέρει τη «χρονική καθυστέρηση» λήψης μέτρων ανά χώρα, σε σχέση με την ημερομηνία εμφάνισης του πρώτου κρούσματος του κορωνοϊού στο έδαφος της (οι χώρες που αναφέρονται είναι η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία). Όλο αυτό βέβαια καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο μέσος χρόνος αντίδρασης κάθε χώρας κυμαίνεται από 39 έως 54 μέρες, ενώ στην Τουρκία τα μέτρα άρχισαν να λαμβάνονται την επόμενη ημέρα απο την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος!

Ως ημερομηνία εμφάνισης του κορωνοϊού στην Τουρκία αναφέρεται η 11η Μαρτίου, ωστόσο δεν γίνεται καμία αναφορά στους επιστήμονες της χώρας που μιλούν για απόκρυψη κρουσμάτων από την κυβέρνηση, ούτε και στην καταστροφή του προσσφυγικού καταυλισμού του Παζάρκιουλέ (απέναντι από τις Καστανιές), ούτε και στις προτροπές Ερντογάν για λούσιμο με κολώνια λεμόνι, όταν ο ιός ήταν σε έξαρση στην Κίνα.

Σε κάθε περίπτωση, η Τουρκία μετράει 38.000 κρούσματα του κορωνοϊού στην επικράτεια της και 812 θανάτους, με όση ακρίβεια μπορεί να χαρακτηρίζει αυτούς τους αριθμούς δεδομένης της πηγής προέλευσής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια