GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιρφάν Χατζηγγενέ. Ποιο λαϊκιστής … παθαίνεις.

Δεν είχαμε την τύχη να λάβουμε τις ανακοινώσεις των ερωτήσεων που υπέβαλε στην Π.Ε. Ξάνθης και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ο Περιφερει...


Δεν είχαμε την τύχη να λάβουμε τις ανακοινώσεις των ερωτήσεων που υπέβαλε στην Π.Ε. Ξάνθης και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ο Περιφερειακός Συμβούλος κ. Ιρφάν Χατζηγγενέ, διότι το www.thrakitoday.com και το www.kralnews.gr, δεν είναι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αποδέχονται τον λαϊκισμό του κ. Χατζηγγενέ ως πολιτική, με αποτέλεσμα να μας έχει … γραμμένους στην λίστα των απαγορευμένων.

Πέρα από εκεί όμως ο κ. Χατζηγγενέ Ιρφάν, πριν ρωτήσει τους αρμόδιους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και την διεύθυνση υγείας, η οποία περιέθαλψε, προστάτευσε τους φοιτητές από την Αδριανούπολη σε ξενοδοχεία της Ξάνθης με την χροιά του λαϊκισμού εύγλωττη, θα έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι προηγούνταν η ζωή των φοιτητών Ελλήνων Πολιτών από τον δικό του λαϊκισμό.


Δηλαδή για να γίνει κατανοητό ο κ. Χατζηγγενέ, έβαλε σε πρώτη μοίρα το γεγονός ότι οι φοιτητές της Ξάνθης που ήρθαν από την Αδριανούπολη και άλλα πανεπιστήμια της Τουρκίας, πιθανώς η σίτιση η οποία έλαβαν, δεν ήταν σύμφωνη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και συγκεκριμένα υπήρχαν στα γεύματα που τους παρασχέθηκαν, συστατικά στοιχεία με προέλευση το χοιρινό.

Δηλαδή, την ώρα που κινδύνευε η ζωή των φοιτητών από τον κορωναϊό, ο κ. Χατζηγγενέ, προκειμένου να προσελκύσει λίγους ψήφους παραπάνω, προτίμησε να λαϊκίσει παρά να στηρίξει την προσπάθεια που κατέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και η Διεύθυνση υγείας, για να επιστρέψουν υγιείς οι φοιτητές στα σπίτια τους.

Εκτός ποια αν προηγείται της ζωής των φοιτητών η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός.
Για του λόγου το αληθές ο κ. Χατζηγγενέ, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στα δελτία ειδήσεων που λένε ότι στην Τουρκία αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα το καθεστώς του Ερντογάν, ο κορωναϊός στην κυριολεξία «θερίζει» στην γείτονα χώρα.

Καλό είναι κάποια στιγμή ο κ. Χατζηγγενέ να δει την ουσία των πραγμάτων.

Ας επιστρέψουν στις οικογένειες τους υγιείς οι φοιτητές και μετά έχει μπόλικο χρόνο να λαϊκίσει ο κ. Χατζηγγενέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια