GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άκυρο από Χαρδαλιά στο κατοίκον Άγιο Φως του Δήμου Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ξάνθης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, είχε πάρει την πρωτοβουλία να μεταφέρ...


Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ξάνθης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, είχε πάρει την πρωτοβουλία να μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε σπιτικό του δήμου, σε ένα πλαίσιο υποστήριξης και ασφαλούς λειτουργίας του «Μένουμε σπίτι».
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, έχοντας υπόψη του ανάλογη δράση και άλλων Δήμων της χώρας, πριν από λίγα λεπτά, κατά την τακτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ρητά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι, κάτι τέτοιο δε μπορεί να επιτραπεί.

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως ευχαριστεί θερμά τόσο τη Μητρόπολη Ξάνθης όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για τον σχεδιασμό της δράσης.

Ο Δήμος Ξάνθης ακυρώνει την πραγματοποίηση της δράσης «Το Άγιο Φως σε κάθε σπιτικό του Δήμου Ξάνθης», σεβόμενος απόλυτα τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων για τη διαχείριση της κρίσης που μαστίζει τη χώρα και όλη την υδρόγειο.

Ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να είναι μαζί σας, δίπλα σας, λεπτό το λεπτό και θα συνεχίζει να στηρίζει την κοινωνία της Ξάνθης, με κάθε τρόπο, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Μένουμε σπίτι
Ενδυναμώνουμε την Εθνική προσπάθεια, αισιοδοξώντας για το αύριο.
Επιδιώκουμε στην επόμενη ημέρα, να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.

Γραφείο Τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια