GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Θελω να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον άνθρωπο Φανουράκη για την στάση του χθες στο Δροσερό ,κι εγώ το ίδιο θα έκανα είτε από ενθου...


Θελω να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον άνθρωπο Φανουράκη για την στάση του χθες στο Δροσερό ,κι εγώ το ίδιο θα έκανα είτε από ενθουσιασμό είτε από αντίδραση,ούτως ή άλλως το κλίμα ήταν ιδανικό για τέτοιες πράξεις ...αλλά .... υπάρχει ένα αλλά σ’ολη αυτή την ιστορία τ’οποιο είναι το ποιος είσαι και το τι θες να δείξεις στο κοινό. 
Εγώ θα πανηγύριζα ως ένας απλός μπαλαμός και θα μ’εδινε κανεις σημασία ,αντιθέτως όμως ο κ.Φανουράκης είναι και αναγνωρίσιμος και αντιδήμαρχος! Σ’αυτη την περίπτωση θεωρώ ότι ήταν άτυχος ο αντιδήμαρχος γιατί κάνοντας αυτή την αυθόρμητη κίνηση ίσως δε μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιο κινητό θα τον απαθανατίσει ,κι έτσι κι έγινε !!! 

Από κι και πέρα όλοι γνωρίζουν τι έγινε στο διαδύκτιο με τις αντιδράσεις του κόσμου όπου κανεις δε πίστεψε τις δικαιολογίες του και φυσικά ήρθε ως επακολούθω τέσσερις παρατάξεις να ζητήσουν την παραίτηση του!!!! 

Λόγω εμπειρίας καταλαβαίνω ότι ο αντιδήμαρχος ξέρει τι έχει γίνει και γνωριζει ότι δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα,αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρει την άκρη και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για ν’ αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα ενάντιον του. 

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι (φυσικά αναμενόμενο) όχι το κουκούλωμα του γεγονότος από τα φιλικά του block...αλλά η φανερή υποστήριξη του άνθρωπου των οποίο φωτογράφισε ότι είναι η αιτία πυροδότησης του κλίματος στο Δροσερό με το fake news το 20 κρουσμάτων . 

Κύριε Φανουράκη ή σε γλύφει ή θέλει να καλύψει το fake news ή σε ρίχνει στην αρένα των αρνητικών σχολίων εναντίον σου....λέω εγώ !!! 

Μη ξεχνάμε ότι ο γκουρού της δημοσιογραφίας άλλον πατρονάρει!!! 

Τέλος πιστεύω ότι λίγο το κατσικάκι λίγο η μαγειρίτσα ,όλα θα ξεχαστούν όσο και να χτυπιέται η αντιπολίτευση ,και ως πρώτη απάντηση πάρτε 6000 κεριά για τα κοιμητήρια να μάθετε να τα βάζετε μαζί του !!! 

Δεν υποστηρίζω κανέναν ,απλά έτσι πιστεύω ότι θα γίνουν τα πράγματα γιατί είναι πολύ απίθανο ν’ αφήσει ο Δήμαρχος από τα χέρια του το τελευταίο μοντέλο STIHL!!!

#ΜένωΑφωνος!!! #Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια