GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



#Αφομοιωμένος!!!

Πλάκα πλάκα με τόση προβολή της πόλης από τα ΜΜΕ των Αθηνών όλο και περισσότεροι κοσμικοί θέλουν να επισκεφτούν την ευρύτερη περιοχή ...


Πλάκα πλάκα με τόση προβολή της πόλης από τα ΜΜΕ των Αθηνών όλο και περισσότεροι κοσμικοί θέλουν να επισκεφτούν την ευρύτερη περιοχή τις Θράκης,έχουμε και λέμε :
Την αρχή έκανε ο Doctor κ.Παπαδόπουλος ο οποίος θα φιλοξενήσει το ζεύγος Τσιόδρα όπου προς τιμήν τους έσφαξε 2 αρνιά κι ένα κόκορα αλάνι !!! 

Καπάκι ο αντιδήμαρχος κ.Φανουράκης «χτύπησε» με κίνηση ματ και έκλεισε τη μετάβαση του απόλυτου σούπερ σταρ κατά τη πασχαλινή περίοδο Πέτρο Γαϊτάνο ο οποίος στη συνέχεια θα μεταβεί στις Καστανιές Έβρου για μια και μοναδική συναυλία που οργανώνει η Frontex !!!! 

Σύμφωνα μ’ έγκυρες πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης κ.Δημαρχόπουλος λόγω αδελφοποίησης επι θητείας του με την πόλη Campulung της Ρουμανίας κατάφερε και θα έχει τις μέρες των εορτών την Νάντια Κομανέτσι!!!

Εντύπωση φυσικά προκαλεί και η φιλοξενία του δημάρχου Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν στον Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις !!! 

Τέλος την παράσταση κλέβει το γηροκομείο Μέγας Βασίλειος τ’οποιο κατόπιν απαίτησης των ηλικιωμένων που διαμένουν στο οίκημα έρχεται ο ένας και μοναδικός Σπύρος Παπαδόπουλος τον οποίο μάλιστα τον έχουνε κλείσει και μια ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Θερμών για τζακούζι παρέα με τις θαυμάστριες του Θα περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε ποιοί επώνυμοι θα έρθουν στη Θράκη για τις γιορτές του Πάσχα,θα είμαστε συνέχεια σε συνδέσεις με την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης για να ξέρουμε ποιος περνάει και που πάει !!!


#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια