GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Διάβασα με προσοχή τα μέτρα στήριξης που προτείνει με εισήγηση του και με την υπογραφή 23 δημοτικών συμβούλων ο κ.Δημαρχόπουλος και κα...


Διάβασα με προσοχή τα μέτρα στήριξης που προτείνει με εισήγηση του και με την υπογραφή 23 δημοτικών συμβούλων ο κ.Δημαρχόπουλος και κατάλαβα ότι το κείμενο το έγραψε δημόσιος υπαλληλος και όχι άνθρωπος της «πιάτσας»,άνθρωπος που έχει την σιγουριά του μισθού του και όχι το άγχος του «χερικού»!!!!
Κύριε Δημαρχόπουλε είναι απλά τα πράγματα ,οι επαγγέλματίες «έχασαν τα μάτια τους ,τα φρύδια θα κοιτάξουν»;;;
Όσα μέτρα και να πρότεινες είναι τέτοια η χασούρα που δε σώζεται με τίποτα, και θα σου το αναλύσω μ’ενα απλό παράδειγμα: 
Με το καλό ανοίγουν τα είδη εστιάσεις και σύμφωνα με τις προτάσεις σου για απαλλαγή από διάφορες εισφορές, ε και;;; 
 θα γλυτώσουν έξοδα προς το δημόσιο και συνάμα θα αυξήσουν τα κέρδη τους;;; πως; αφού θα είναι σε καθεστώς με λιγότερα καθίσματα λιγότερα τραπέζια όπου συνεπάγεται ότι θα έχουν το μισό τζίρο !!! 

Πιστεύεις ότι η μείωση του ενοικίου ,η μείωση της ΔΕΥΑΞ ,κτλ κτλ θα είναι ικανές να ξαναφέρουν το κέρδος στον επιχειρηματία ; 
Πιστεύεις οτι εάν δε δώσει τα τέλη κοινόχρηστου χώρου (τραπεζοκαθίσματα) ένα cafe bar θα σώσει την επιχείρηση του με τα μισά καθίσματα ;; ....μάλλον όχι ,και όλα αυτά που προτείνεις είναι για «να ‘χαμε να λέγαμε» γιατί απλά δε είναι αρκετά να σβήσουν τη φωτιά !!!


Εάν έδινες την ευκαιρία να σου γράψει κείμενο με προτάσεις ένας λαϊκός επιχειρηματίας θα έγραφε : Εγώ,ο Μπάμπης Δημαρχοπουλος προτείνω σ’ όλους εμάς τους κατοίκους της Ξάνθης στους οποίους μπήκε κανονικά ο μισθός τους μόλις γίνει η άρση των μέτρων να πάμε να ψωνίσουμε απο το παζάρι,από τις λαϊκές αγορές φρούτα και λαχανικά,ν’αφησουμε για λίγο στην άκρη τα super markets,να βγουμε να φάμε ένα σάντουιτς από τα γυραδικα της πόλης,ν’αφησουμε για λίγο στην άκρη το σπιτικό φαγητό,να βγουμε για καφεδάκι σ’ενα καφέ της πόλης και όχι στο μπαλκόνι!!!! 

Απλά πράγματα Μπάμπη, η πόλη αυτή έχει χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι κάθονται δυο μήνες και πληρώνονται κανονικά ...έφτασε η στιγμή που πρέπει να βοηθήσει αυτούς που καθόνται δυό μηνες τώρα ,τρώνε από τα έτοιμα (εάν υπάρχουν)και θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις δουλειές τους !!! 

Αυτές είναι προτάσεις κύριε Δημαρχόπουλε ,βάζεις το χέρι στη τσέπη και ξοδεύεις μέσα στη πόλη μας!!!

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια