GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ! ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ «ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ» ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ πρ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ξάνθης, ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σύμφωνα με αποκαλύψεις κατοίκων της Εκτενεπόλ στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου στο Next ...


Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σύμφωνα με αποκαλύψεις κατοίκων της Εκτενεπόλ στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου στο Next tv, όλη τη νύχτα της Τετάρτης στην πρώην αστυνομική σχολή Ξάνθης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν από λαθρομετανάστες από την Αλγερία γύρω στις 00.30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν πλακώθηκαν με λαθρομετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντες με αποτέλεσμα να «επιστρατευτεί» όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη για μπορέσει να θέσει την «κατάσταση» υπό έλεγχο!

Υπενθυμίζουμε ότι αυτήν την στιγμή η πρώην αστυνομική σχολή Ξάθης που βρίσκεται μέσα στα σπίτια των ανθρώπων στην Εκτενεπόλ, φιλοξενεί τουλάχιστον 200 λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι προσφάτως 25 βγήκαν από τις φυλακές για σοβαρά ποινικά αδικήματα, (ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά κλπ) και είναι προς απέλαση, έχοντας δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, που αν πάσα στιγμή είναι έτοιμο να εκραγεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι (.σ.σ Όπως και οι αστυνομικοί...) εκτός από το εφιάλτη του κορωνοϊού να αντιμετωπίζουν και τον εφιάλτη των συνεχών καυγάδων και επεισοδίων στην αστυνομική σχολή Ξάνθης!!! Μάλιστα τα επεισόδια ήταν τόσο άγρια ώστε δυο λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου τραυματίες!!!

Τελικά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, η κατάσταση τέθηκε μετά τις 2 τα μεσάνυχτα υπό έλεγχο! Με τους κατοίκους χθες να καταγγέλλουν την όλη κατάσταση και να μεταφέρουν στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ τον φόβο και τρόμο τους!!!

Πάρτε μέτρα κύριε Χρυσοχοϊδη, στείλτε αστυνομικούς στη Ξάνθη, η κατάσταση δεν ελέγχεται πλέον!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια