GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πώς να οργανώσετε τα παπούτσια σας;

Ο πιο απλός να οργανώσετε τα παπούτσια σας είναι να χρησιμοποιήσετε το κάτω μέρος της ντουλάπας σας για να βάλετε αυτά που χρησιμοποιε...


Ο πιο απλός να οργανώσετε τα παπούτσια σας είναι να χρησιμοποιήσετε το κάτω μέρος της ντουλάπας σας για να βάλετε αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς τα κουτιά τους. Έτσι με μια ματιά θα βλέπετε τι έχετε και θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα όμορφους συνδυασμούς ρούχων – παπουτσιών.

Επίσης, μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω σε κουτιά που περιέχουν άλλα ζευγάρια τα οποία δεν φοράτε καθημερινά, όπως τα επίσημα που χρειάζεται να είναι κλειστά για να προστατεύονται.

Ένας ακόμη τρόπος τακτοποίησης των παπουτσιών είναι η κρεμαστή θήκη οργάνωσης. Μπορεί να μπει στη ράγα της ντουλάπας ή και πίσω από την πόρτα της. Αν πάλι έχετε εξοικονομήσει περισσότερο χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παπουτσοθήκη με ράφια ή κουτιά.

Από εκεί και πέρα, οι μπότες καλό θα είναι να αποθηκεύονται χωρίς να στριμώχνονται για να διατηρούν το σχήμα τους και να αερίζονται. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα λεγόμενα μακαρόνια κολύμβησης το οποίο θα κόψετε στο μήκος που σας εξυπηρετεί, περιοδικά ή ένα σκληρό χαρτόνι για να μην φθαρεί και τσακίσει το δέρμα τους.

Αντίστοιχα, μπορείτε να οργανώσετε και τις τσάντες σας. Δοκιμάστε να τις κρεμάσετε σε γάντζους ή να τις βάλετε σε ράφια με διαχωριστικά ανάμεσα τους. Ιδανικά τοποθετήστε χαρτί στο εσωτερικό τους για να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μην φθαρούν.

Κάποιες γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν και έναν καλόγερο για να κρεμούν τις καθημερινές τσάντες τους, ελευθερώνοντας έτσι χώρο από τη ντουλάπα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια