GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Κυριακή του Πάσχα στις Καστανιές ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Στις Καστανιές του Β. Έβρου, θα βρίσκεται την Κυριακή του Πάσχα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδεύοντας την Πρό...


Στις Καστανιές του Β. Έβρου, θα βρίσκεται την Κυριακή του Πάσχα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στην πρώτη της επίσκεψη με την ιδιότητα της ΠτΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, πρόθεση της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, είναι να ανταλλάξουν ευχές λέγοντας το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και τσουγκρίζοντας το κόκκινο αυγό, με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη ενάντια στους υποκινούμενους από το Τουρκικό κράτος, μετανάστες εισβολείς, κρατώντας τον Έβρο όρθιο.

Στην αντιπροσωπεία η οποία θα είναι ολιγομελής, λόγω των μέτρων προστασίας ενάντια στον covid-19 και θα μεταβεί με ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ, της Αεροπορίας Στρατού, θα συμμετέχει και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια