GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Εγώ θα τα γράψω,κάποιοι θα παρεξηγηθούν και κάποιοι θα πούνε «γειά στο στόμα σου»,ας ξεκινήσω λοιπόν: Όλες αυτές τις μέ...


Εγώ θα τα γράψω,κάποιοι θα παρεξηγηθούν και κάποιοι θα πούνε «γειά στο στόμα σου»,ας ξεκινήσω λοιπόν: Όλες αυτές τις μέρες διαβάζω και ακούω για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες συνανθρώπων μας που εργάζονται για να μη λείψει τίποτα σ’εμας που καθόμαστε στα σπίτια μας ή για να λειτουργήσει το σύστημα της χώρας.
Καθήστε ρε παιδιά,το αυτονόητο κάνουν οι άνθρωποι αυτοί και μάλιστα πολλοί εξ αυτών με bonus,μακάρι να μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση τους να ξυπνούσα από το χάραμα να πάω στη δουλειά .
Λοιπόν,για μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.... υπεράνθρωπη προσπάθεια κάνει ο Χ ιδιοκτήτης που βλέπει την επιχείρηση του κλειστή και προσπαθεί να ζήσει με τα έτοιμα (εάν έχει ),υπεράνθρωπη προσπάθεια θα χρειαστεί ο Χ ιδιοκτήτης που μετά την πανδημία θα πρέπει να ξαναστήσει την επιχείρηση του .υπεράνθρωπη υπομονή κάνει ο Χ εργαζόμενος που δε ξέρει εάν θα επιστρέψει ξανά στην εργασία και κάτω από ποιες συνθήκες !!! 

Θα μου πει κάποιος : γιατί δεν κάνεις αναφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό ; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην ιστορία της νεότερης Ελλαδος πρώτη φορά δεν υπάρχει τέτοια κινητικότητα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας(για ψύλλου πήδημα)!!!! Το σίγουρο είναι ότι πλέον όλα μα όλα τα νοσοκομεία έχουν γίνει Α class με τις δωρεές και την ενίσχυση της πολιτείας. 

Ρωτήστε έναν επιχειρηματία της οδούς Δαγκλή ,ρωτήστε έναν ιδιοκτήτη cafe από παραλία πλευρά,ρωτήστε έναν ξενοδόχο ,έναν ηλεκτρολόγο ,έναν καταστηματάρχη να σας πουν τη υπεράνθρωπη υπομονή κάνουν με αβέβαιο το μέλλον. 

Κι από την άλλη μεριά ρωτήστε έναν δάσκαλο ,μια υπάλληλο του Δήμου ,έναν καθηγητή πανεπιστημίου ,έναν απλό εργάτη του Δήμου που προχθές με κάθε τρόπο έκοψε τα δέντρα που έπεσαν στη μέση του δρόμου ,να σας που κι αυτοί για την προσπάθεια τους εάν είναι υπεράνθρωπη και κυρίως οικονομικά αναίμακτη !!! 

Και τέλος μη μου κάποιος ότι το κράτος θα βοηθήσει τους πληγέντες γιατί θα του απαντήσω ότι : ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΛΗΓΗ ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια