GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ετοιμάζονται ν' ανοίξουν beach bar, καφέ και ταβέρνες στη Ξάνθη, προβληματισμένοι όμως οι επιχειρηματίες με τα τραπεζοκαθίσματα!

Πρεμιέρα 8 ή 9 Μαίου 2020 για τα beach party του Δήμου Αβδήρων, Πόρτο Μόλο και Μυρωδάτου αλλά με αποστάσεις! Κίνδυνος για πρώτη φορά ν...


Πρεμιέρα 8 ή 9 Μαίου 2020 για τα beach party του Δήμου Αβδήρων, Πόρτο Μόλο και Μυρωδάτου αλλά με αποστάσεις! Κίνδυνος για πρώτη φορά να μην ανοίξει το φετινό καλοκαίρι το My club

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιό της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες,μια ημερομηνία που εσχάτως εξετάζεται σοβαρά από τους ειδικούς για να γίνει το πρώτο «άνοιγμα» άρσης των περιοριστικών μέτρων είναι η Δευτέρα 4 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσουν την λειτουργία τους υπό όρους ωστόσο ασφαλείας τα ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, εστιατόρια αλλά και τα beach bar στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων που ήδη ξεκίνησαν τις ετοιμασίες...ωστόσο υποάρχει προβληματισμός για τα τραπεζοκαθίσματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επίσημης ανακοινώσεις της Κυβέρνησης περιμένουν οι επιχειρηματίες, καθώς ειδικά στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων αναμένονται να υπάρχουν αυστηροί όροι και μείωση στον αριθμό τους, προκειμένου οι πολίτες να κρατάν τα μέτρα ασφαλείας...

Μάλιστα επιχειρηματίες καφέ μπροστά στη νέα τάξη των πραγμάτων, απο τώρα ετοιμάζουν μειώσεις προσωπικού κι ο Θεός να βάλει το χέρι του...!

Στο Νομό Ξάνθης τα beach bar των παραλιών μας ετοιμάζονται για ξεκίνημα την Παρασκευή 8/5 ή το Σάββατο 9/5/2020 κυρίως στο Δήμο Αβδήρων (Πόρτο Μόλο και παραλία Μυρωδάτου) όπου ζουν και πολλοί βούλγαροι.


'Άγνωστο επίσης προς το παρόν αν θα ανοίξει ή όχι το φετινό καλοκαίρι My club καθώς Νίκος Πετράκος, Γιάννης Τσαγκάλας και Αντώνης Τσίτσιος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την όλη κατάσταση και θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους μετά τις 10-15 Μαίου. "βλέποντας" και κάνοντας...αφού χωρίς...συνωστισμό, είναι αδύνατη η λειτουργία τους!

Εάν συμβεί πάντως αυτό, θα είναι ίσως το πρώτο καλοκαίρι εδώ και τουλάχιστον 35-40 χρόνια που η πόλη θα μείνει χωρίς καλοκαιρινό club!


Δεν υπάρχουν σχόλια