GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ελικόπτερο του Χαρδαλιά στη Ξάνθη, έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο, μας πάνε για Καραντίνα! Τα 700 δέματα στο Δροσερό ήταν τελικά ολέθρια!

Στη Ξάνθη κατεπειγόντως με ελικόπτερο ο Χαρδαλιάς με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την κατάσταση που έχει προκύψει με το Δροσερό μετά το πρώτο...

Στη Ξάνθη κατεπειγόντως με ελικόπτερο ο Χαρδαλιάς με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την κατάσταση που έχει προκύψει με το Δροσερό μετά το πρώτο θετικό κρούσμα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και τα...γλέντια που ακολούθησαν μετά την διανομή των 700 δεμάτων από τον αντιδήμαρχο Ξάνθης και ανεψιό του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Λεβέντ το τελευταίο 3ήμερο αλλά και την πλήρη αδράνεια του Δήμαρχου Τσέπελη να δει σοβαρά το πρόβλημα που έχει η Ξάνθη με τον Κορωνοίό, αφού η κύρια ασχολία του ήταν....να υποδέχεται τα ...τρόφιμα που έρχονται με νταλίκες στη Ξάνθη ως βοήθεια απο διάφορες εταιρείες κλπ

Αυτή τη στιγμή γίνεται έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης της Πολιτικής προστασίας με τη συμμετοχή φυσικά του Δημάρχου Ξάνθης, του Φανουράκη και στελεχών της Πυροσβεστικής για τα 4 κρούσματα στις κλινικές του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Αναγνώστης μας έστειλε το ελικόπτερο του Χαρδαλιά την ώρα που ετοιμάζονταν να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο Ξάνθης. Δείτε στις φωτογραφίες και τα δυο τζιπάκια της Πυροσβεστικής στην πλαϊνή πόρτα του Δημαρχείου στην οδό Βόγδου.

Η κατάσταση είναι δυστυχώς ιδιαίτερα κρίσιμη για την ιστορία της πόλης μας κι αυτό δυστυχώς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ολιγωρία του Δήμαρχου Τσέπελη και των συνεργατών του που για μια ακόμη φορά ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.αφού αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα like στο fb και η αυτοπροβολή τους.



Ζητούμε παρέμβαση του Εισαγγελέα ώστε να μην μεταδοθεί η ασθένεια του ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ στους πολίτες της Ξάνθης. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει εντελώς. Δυστυχώς...ήρθε ο Χαρδαλιάς στο Δημαρχείο Μύκης αλλά δεν υλοποιήθηκε τίποτα με αποτέλεσμα να έρθουν και τα 4 κρούσματα στις 4 κλινικές του Νοσοκομείου Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια