GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑΤΡΟΙ Ν. Ξάνθης σε Χαρδαλιά για τα αυξημένα κρούσματα στη Ξάνθη: Εδώ και τώρα 5.000 μαζικά τεστ!!!

Δυστυχώς από τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων που ήδη έφτασαν τους 8 στο Νομό Ξάνθης, δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει ...


Δυστυχώς από τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων που ήδη έφτασαν τους 8 στο Νομό Ξάνθης, δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει αντί να ομαλοποιείται όπως σε άλλους Νομούς.
Συγκεκριμένα... Μία ακόμη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη Θράκη στους 10. Από αυτούς οι επτά (7) είναι άνδρες και τρείς (3) γυναίκες.

Πρόκειται για μία γυναίκα 59 ετών από τη Ξάνθη (δήμος Μύκης), η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αρκετές ημέρες. Η άτυχη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Έτσι συνεχίζεται δυστυχώς η πρωτιά της Ξάνθης με 8 νεκρούς μέχρι στιγμής
Σύμφωνα με την ert.gr η κατάσταση σήμερα στο ΠΓΝΑ διαμορφώνεται ως εξής:


Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται είναι τρία (3). Από αυτά τα δυο (2) νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ), ένα (1) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ: ΜΑΖΙΚΑ 5.000 ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σε δηλώσεις του στο NEXT tv και στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος, δεν έκρυψε και πάλι την ανησυχία του για τα αυξανόμενα κρούσματα στο Νομό Ξάνθης και τους 8 θανάτους (σ.σ. Τα 4 από το Δήμο Μύκης), αφήνοντας ευθέως αιχμές για την πολιτική προστασία, ζητώντας την παρέμβαση και της Περιφέρειας ώστε άμεσα αν γίνουν 5.000 τεστ.

«Δεν κοστίζουν ιδιαίτερα μεγάλο ποσόν. Πρέπει να γίνουν ΜΑΖΙΚΑ τεστ στο Νομό Ξάνθης, τα υπολογίζω στα 5.000 τεστ, έπρεπε να λειτουργεί ένα Συντονιστικό Όργανο για τον κορωνοϊό στο Νομό Ξάνθης. Με τα ΨΕΜΜΑΤΑ και ιδεοληψίες δεν προχωράμε... Χρειάζεται οργανωμένο σχέδιο, δυστυχώς τα τεστ όπως έγιναν δείχνουν πλασματικά νούμερα και γι’ αυτό ως Ιατρικός σύλλογος επιμένουμε ότι πρέπει να γίνουν χιλιάδες τεστ προκειμένου να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε τον ιό. Απαιτείται να πάρει μέτρα η Πολιτική προστασία...διότι αυτά που πάρθηκαν όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα»!


Δεν υπάρχουν σχόλια