GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής με 4 μη νόμιμους μετανάστες στην Ελευθερούπολη

Συνελήφθη την (12-04-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος...


Συνελήφθη την (12-04-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια