GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νίκος Χαρδαλιάς: Κρίσιμο να μείνουν σπίτι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης – 435 δείγματα από τον οικισμό των Ρομά

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η επιχείρηση συλλογής δειγμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε μικ...


Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η επιχείρηση συλλογής δειγμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε μικρό παιδί από τον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό.

Παρών στην περιοχή ήταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος ανακοίνωσε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 435 δείγματα μέσα στον οικισμό στο Δροσερό προσθέτοντας ότι «αντιπροσωπευτικότητα υπάρχει σε όλα τα δείγματα» και εξηγώντας ότι «αυτά θα είναι η βάση των σκέψεων για την επόμενη ημέρα στην περιοχή».

«Αυτό που ζητάω είναι να μείνουν όλοι σπίτι. Υπάρχει έντονο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή, δεν χρειαζόμαστε νέες εστίες» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Υπογράμμισε ακόμα πως «ό,τι μέτρο παίρνουμε είναι για τη δημόσια υγεία, δεν είναι καιρός για θεωρίες συνωμοσίας. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια δεν πρέπει να αφήνουμε την εξάπλωση του ιού».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά «σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα είμαστε έτοιμοι» μετά την εξέταση των τεστ.

«Αντιμετωπίζουμε συνολικά την περιοχή, δεν θέλουμε να υπάρξουν πολλαπλασιαστές. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό ή για τρόμο. Μένουμε στο σπίτι και αυτό ειναι εξαιρετικά κρίσιμο για την περιοχή της Ξάνθης» κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς πριν να αναχωρήσει για την Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια