GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Να θυμίσουμε στον κ. Τσέπελη και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Ξάνθης ότι αύριο ο μήνας έχει … 27 ή;…

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ


ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Αύριο ο Απρίλιος έχει 27 και φυσιολογικά ο λαλίστατος υφυπουργός κ. Ν. Χαρδαλιάς θα πρέπει να ανακοινώσει ότι το 20.00 με 8 το πρωί στην Ξάνθη ακυρώνετε.

Διαφορετικά η υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά στον Νομό Ξάνθης και ιδιαίτερα στον δήμο Ξάνθης, θα ενισχυθεί με ότι αυτό σημαίνει με την ψυχολογία των Ξανθιωτών.

Αν βέβαια όλες αυτές οι αυστηρότητες κρύβουν κάτι άλλο και το μυαλό όλων των Ξανθιωτών πάει στα πολιτικά παιγνίδια που παίζουν κάποιοι ντόπιοι με το σιγοντάρισμα της Αθήνας.

Λιγότερο για τον αστυνομικό Διευθυντή έχει να κάνει αυτή η υπενθύμιση και περισσότερο για τον δήμαρχο όλων των Ξανθιωτών κ. Μ. Τσέπελη.

Διευκρινίζοντας, θα πρέπει να πούμε ότι αν ο κ. Γιώρης Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, πάρει την εντολή από τα προϊστάμενα κλιμάκια να ακυρώσει τους ελέγχους στους Ξανθιώτες για τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν εδώ και καιρό, και αφορούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20.00 έως και 8 το πρωί, όπου παρεμπιπτόντως ισχύει για όλους τους Ξανθιώτες πλην Δροσερού, απλά θα εκτελέσει την εντολή.


Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσει να ελέγχει με την αστυνομική δύναμη που προΐσταται, σχετικά με την τήρηση του απαγορευτικού μέτρου.

Την κύρια ευθύνη όμως σχετικά με την ακύρωση της απαγόρευσης έχει η Περιφέρεια και ποιο συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης και στον μέγιστο βαθμό ο δήμαρχος της Ξάνθης Μ. Τσέπελης.

Και λέμε στον μέγιστο βαθμό γιατί απλούστατα, ο ίδιος βλέπει τους συνδημότες του να έχουν «τιμωρηθεί» πιο σκληρά από τις πόλεις της Ελλάδος, το γνωρίζει και φυσιολογικά θα έπρεπε ή να είχε στείλει την επιστολή προς την Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας για την άρση του μέτρου, με δεδομένου ότι η εικόνα της Ξάνθης ξεκαθαρίζει και το μέτρο της απαγορεύσεις από τις 20.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί καταντάει πλέον μαρτύριο και τιμωρία και όχι προστασίας των Ξανθιωτών και ο δήμαρχος είναι πλέον εκ των πραγμάτων υπεύθυνος για την συνέχισή του αφού δέχτηκε ένα τόσο σκληρό μέτρο από την ώρα που το Δροσερό είναι «καθαρό» ή απλά να πάρει τηλέφωνο στον Ράμπο της Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά, και να το απαιτήσει και όχι για να το ζητήσει την άρση του επιπρόσθετου μέτρου που στην συνείδηση των Ξανθιωτών οφείλετε εν πολύς στην ελαφρότητα αντιμετώπισης της όλης κατάστασης από την Περιφέρεια, το τμήμα της Δημόσιας Υγείας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ευφραιμίδη προσωπικά και φυσικά τον δήμο ο οποίος δεν πήρε στα σοβαρά την κατάσταση και το είδε καθαρά από την πολιτική του σκοπιά, με αποτέλεσμα να αντιδράσει αργά και όταν η Ξάνθη ήδη είχε μπει στο στόχαστρο της πολιτικής προστασίας.

Δήμαρχε τελικά θα συνεχίσουμε να μπαίνουμε στα σπίτια μας από τις 8 το βράδυ σαν τις κότες;

Οι Ξανθιώτες που σας ψήφισαν περιμένουν μία απάντηση.
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοδοιπόρος δήμος Μύκης, ήδη έκανε την σχετική επαφή με την Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας. Ο Δήμος Ξάνθης μήπως;


Δεν υπάρχουν σχόλια