GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν θ’ αλλάξομε τον όρο Πομακοχώρια σε… Τουρκοχώρια επειδή αυτό στην ουσία θέλει o Ντελή Ριτβάν!

ΑΝ ΔΕΝ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΟΡΟΣ «ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΜΥΚΗΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ! ...«ΠΑΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


ΑΝ ΔΕΝ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΟΡΟΣ «ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΜΥΚΗΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ! ...«ΠΑΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Καταπίνουμε» το ένα, «καταπίνουμε» το άλλο, κάποια στιγμή δεν είναι δυνατόν να μην πούμε, φτάνει!

Αναφέρομαι στις δηλώσεις του «ανθέλληνα» Δήμαρχου Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν στον Τάκη Χατζή που τον ρωτούσε για τον κορωνοϊό και την «καραντίνα» στα λεγόμενα Ελληνικά Πομακοχώρια –παγκοσμίως αποκαλούνται έτσι- κι ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρήκε ευκαιρία να βάλει όλες τις «εμμονές» του για την πατρίδα μας, «μαλώνοντας» από την μια τον δημοσιογράφο γιατί χρησιμοποίησε τον… «όρο» Πομακοώρια κι είχε το θράσος να του πει ότι ως δημοσιογράφος τα είχε επισκεφθεί και είχα κάνει σχετικό ρεπορτάζ κι από την άλλη να του μιλήσει για τον… «αυτοπροσδιορισμό» των κατοίκων! Τι υπονοούσε; Να μπορούν να αυτοχαρακτηρίζονται ως… «Τούρκοι» και να μην τους αποκαλούν «Πομάκους», όταν στην Τουρκία, υπάρχουν οργανωμένοι σύλλογοι Πομάκων!

Ε, λοιπόν φτάνει πια η ανοχή σε φαινόμενα τύπου Ντελή Χουσείν Ριτβάν! Που δυστυχώς αντί να απομονωθούν, προωθούνται μάλιστα και σε διάφορες θέσεις σε οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης λόγω Περιφερειάρχη Μέτιου και φυσικά… Τσέπελη, που ο άνθρωπος συνεχίζει να «παίζει» ανοιχτά τόσο με τον «Ψευτομουφτή»¨Ξάνθης, όσο και με το Τουρκικό Προξενείο και το DEB!

Επειδή λοιπόν αυτά τα «παραμύθια» κάποτε θα πρέπει να τελειώνουμε, λέμε στον κύριο Ντελή Χουσείν Ριτβάν ότι αν δεν του αρέσει ο όρος «Πομακοχώρια», ο δρόμος είναι ανοιχτός!

-Πακέτο κύριε Δένδια στην Τουρκία! Όπως έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όταν αντί να παραβρίσκεται στην παρέλαση των μαθητών του Δήμου Μύκης στην έδρα του Δήμου στη Σμίνθη, αυτός ήταν στην… Κωνσταντινοπούλη κι έβγαζε selfies στο fb!
Δεν θ’ αλλάξομε τον όρο Πομακοχώρια σε… Τουρκοχώρια επειδή αυτό στην ουσία θέλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος!

(σ.σ. Και βέβαια επαναλαμβάνω και πάλι ότι για το ανθελληνικό ρόλο του συγκεκριμένου κυρίου, οι ευθύνες βαρύνουν δυστυχώς και κάποιους Έλληνες πολιτικούς παράγοντες. Κι άντε τον Τσέπελη τον «μάθαμε» πλέον και ξέρουμε πως λειτουργεί! Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Άνθρωπος του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας, πως είναι δυνατόν να ανέχεται φαινόμενα Ντελή Χουσείν Ριτβάν στην Θράκη;).


Δεν υπάρχουν σχόλια