GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Mε τηλεδιάσκεψη σήμερα Τρίτη (13.00) η έφεση της Ξάνθης στην ΕΠΟ!

Στην Ομοσπονδία θα υπάρχει ένα van καθώς και το προεδρείο της Επιτροπής, και θα υπάρχουν συνδέσεις μέσω link με τους χώρους όπου θα βρ...


Στην Ομοσπονδία θα υπάρχει ένα van καθώς και το προεδρείο της Επιτροπής, και θα υπάρχουν συνδέσεις μέσω link με τους χώρους όπου θα βρίσκεται το νομικό επιτελείο της Ξάνθης!

Χωρίς την παρουσία δικηγόρων στα γραφεία της ΕΠΟ θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης (17/3, 13.00) η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ομοσπονδίας, για να εκδικάσει την έφεση της Ξάνθης κατά της ποινής του -5, για τη μετοχική της σύνθεση, έπειτα από εισήγηση της ΕΕΑ και απόφαση του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λιγκ Χριστόφορου Μάρκου.

Στην ΕΠΟ δεν θέλουν να επαναληφθεί το φαινόμενο της περασμένης Πέμπτης (12/3) όπου στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, στην Εφέσεων για την πολυιδιοκτησία, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής υπήρχαν 20 δικηγόροι, 3 δικαστές, η γραμματέας, ένας υπάλληλος της ΕΠΟ για τα πρακτικά και περίπου 10 δημοσιογράφοι, συνολικά δηλαδή, περισσότερα 30 άτομα σε μία κλειστή αίθουσα για 6.5 ώρες!

Αποφασίστηκε λοιπόν, όπως αναφέρει το sdna.gr, η συνεδρίαση της Εφέσεων να γίνει με τηλεδιάσκεψη προς αποφυγή του κινδύνου του κορωνοϊού και συγκεκριμένα στα πρότυπα των ζωντανών μεταδόσεων με τα γήπεδα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Στην Ομοσπονδία θα υπάρχει ένα van καθώς και το προεδρείο της Επιτροπής, και θα υπάρχουν συνδέσεις μέσω link με τους χώρους όπου θα βρίσκεται το νομικό επιτελείο της Ξάνθης και όχι μόνο, καθώς εφέσεις έχουν καταθέσει για την υπόθεση, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος.
Κάπως έτσι, θα γίνει η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων με τηλεδιάσκεψη, για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια