GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


KKE: Ελλιπή τα μέτρα προστασίας στο στρατόπεδο Ζήση στην Αλεξανδρούπολη

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος, Δελής Γιάννης, Παφίλης Θανάσης με θέμα ” Ελ...


Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος, Δελής Γιάννης, Παφίλης Θανάσης με θέμα ” Ελλιπή τα μέτρα προστασίας στο στρατόπεδο Ζήση στην Αλεξανδρούπολη”.

Αναλυτικά η επισοτλή έχει ως εξής:
Στρατευμένοι με επιστολή τους επισημαίνουν τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, διότι πέρα από τα υπόλοιπα προβλήματα, το στρατόπεδό τους είναι σε καραντίνα αφού όπως είναι γνωστό έχει εντοπιστεί σε αυτό κρούσμα κορονοϊού.

Τονίζουν ότι στο στρατόπεδο δεν υπήρχαν τα απαραίτητα μέτρα και μέσα, σχετικά με την προστασία των στρατευμένων και του μόνιμου προσωπικού από την πανδημία του κορονοϊού. Επίσης δεν είχε γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τον καθορισμό και την προετοιμασία χώρων κατάλληλων για την παραμονή σε καραντίνα των στρατευμένων και του μόνιμου προσωπικού που θα προσβληθεί από κορονοϊό.

Στην επιστολή επισημαίνουν ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι οι χώροι που έκανε υπηρεσία ο φορέας, αντί να κληθεί επαγγελματικό συνεργείο για την απολύμανση των χώρων, η διοίκηση του στρατοπέδου επέλεξε η απολύμανση να γίνει από φαντάρους, με χρήση χλωρίνης και παρά τα ερωτήματα που υπήρχαν προς τη διοίκηση του στρατοπέδου.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός,
Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να χορηγηθούν σε επαρκή ποσότητα, είδη καθαριότητας και ατομικών αντισηπτικών υλικών και να τηρούνται οι κανόνες αποφυγής συγχρωτισμού των στρατευμένων και του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων;
Θα πάρει η κυβέρνηση τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξει απολύμανση του στρατοπέδου από συνεργείο απολύμανσης;

Οι Βουλευτές
  1. Παπαναστάσης Νίκος
  2. Δελής Γιάννης
  3. Παφίλης Θανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια