GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτη η ουρά και ταλαιπωρία στην Εθνική Τράπεζα Ξάνθης, Να ρθεί Αντώνη Θεοχαρόπουλε ο διοικητής της ΕΤΕ και να καθίσει στην…ουρά!

Χειρότερες ουρές (και σκηνές) από ότι είχαμε στα Capital control είχαμε την Δευτέρα 30/3/2020 έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζ...


Χειρότερες ουρές (και σκηνές) από ότι είχαμε στα Capital control είχαμε την Δευτέρα 30/3/2020 έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ξάνθης στην πεζόδρομο της Κονίτσης.
Με συνταξιούχους και απλούς πολίτες επί ώρες να περιμένουν στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κρύο για να μπουν στην Τράπεζα και να εξυπηρετηθούνε και να ζούμε τριτοκοσμικές εικόνες, αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας, έχουν απομείνει με τις απαγορεύσεις όλο κι όλο πέντε υπάλληλοι και ο εκτελών χρέη διευθυντή Αντώνης Θεοχαρόπουλος, αξιόλογος και σεμνός υπάλληλος, σήκωσε κυριολεκτικά τα χέρια! Και φυσικά ο κόσμος δεν εξυπηρετήθηκε αλλά και τέτοια ταλαιπωρία δεν γνώρισε ποτέ..!

Μετά λοιπόν από αυτό που συνέβη σήμερα καλούμε τον Διοικητή της ΕΤΕ Κώστα Μιχαηλίδη να έρθει στη Ξάνθη και να μπει ο ίδιος στην….ουρά για να δει την «γλύκα»!

Διότι ειλικρινά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί!Και θα έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Τουλάχιστον αυτές τις μέρες....

Σ.Σ. Φωτογραφία αρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια