GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άδεια Κυκλοφορίας για Εθελοντική Αιμοδοσία

Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες,


Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες,

Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον και την αγωνία που σας διακατέχει προκειμένου να Αιμοδοτείσετε, σας πληροφορούμε ότι, η Ομοσπονδία μας με την τελευταία ενημέρωση που είχε από τους αρμόδιους συνεργαζόμενων εκπροσώπων των Φορέων του Δημοσίου, σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έντυπο Τύπου Β, βεβαίωση κατ΄ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών, όπου θα σημειώνετε Χ στο πρώτο τετράγωνο Β1 στο οποίο αναφέρεται, ‘’Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό μας υπέδειξαν μετά από σχετική επικοινωνία’’, προκειμένου να προσέλθετε να ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.

Οι αρμόδιοι φορείς μας διαβεβαίωσαν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα μέχρι νεοτέρας οδηγίας.

Αγαπητοί Εθελοντές Αιμοδότες,
Συνεχίζουμε τον αγώνα προσφοράς και σας γνωρίζουμε ότι η οργανωμένη προσπάθειά μας από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 25 Μαρτίου, απέδωσε ικανοποιητικό αριθμό μονάδων Αίματος, στο πλαίσιο Εθελοντικής προσφοράς.

Ενημερωτικά, Το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, χρειάζεται 700 μονάδες αίματος κάθε μήνα, δηλαδή συνολικά τον χρόνο απαιτούνται 8.000 περίπου.

Ελπίζουμε και με την δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη για την επίτευξη του στόχου, αυτάρκεια αίματος και στην χώρα μας, να έχουμε και νέους Εθελοντές Αιμοδότες από τον κύκλο των γνωριμιών του, ο κάθε ένας μας.

~ Σεβασμό στους ασθενείς, ~ Εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.
Μένουμε Υγιείς, Σώζουμε Ζωές! Βγαίνουμε Μόνο για Αιμοδοσία,
στο κέντρο της πόλης, οδός Τζαβέλα 6-8 Δημοτική Πινακοθήκη,
καθημερινές Δευτέρα ως Σάββατο 08:30 – 14:00
Για το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια