GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ! Τουριστικό υλικό χιλιάδων ευρώ για να στηριχτούν οι... Τσεπελοφύλακες!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ! Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ! Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Συνωστισμός δημοτικών συμβούλων και συμβούλων στην Τουριστική Επιτροπή, ενώ σε κάποιες υπηρεσίες του Δήμου δεν προλαβαίνουν οι υπάλληλοι!

Αυτό το ξέρατε; Ότι ο Τσέπελης αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος Πρόεδρος και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης;!!!

Και επί της ουσίας. Ευκαιρία να δούμε λοιπόν επιτέλους ποιοι ανέλαβαν τον Τουριστικό Τομέα του Νομού Ξάνθης όπου ήδη παρατηρείται...»συνωστισμός» μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ειδικού συμβούλου σε θέματα τουρισμού του Κώστα Τσεγγελίδη, γιο του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη αλλά και την μετακίνηση εκεί της κυρίας Σοφίας Μπασματζή από τα ΚΕΠ.

Και στο δια ταύτα.
Ο Τσέπελης αναγγέλλει δημιουργία υλικού τουριστικής προβολής!!!! Και δεν χρειάζεται φυσικά να ρωτήσουμε με ποια κριτήρια και σε ποιους θα δοθούν οι....δουλειές! Έχουμε χρόνο γι’ αυτά όλα.
Ιδού τι αναφέρει και η πρόσκληση:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης, σας προσκαλεί στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου του έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, πλατεία Δημοκρατίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1- Προτάσεις στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη του τουρισμού
2-Δημιουργία υλικού τουριστικής προβολής (φωτογραφικού και οπτικοακουστικού, έκδοση τουριστικού οδηγού, παραγωγή video κά)

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΠΕΛΗΣ
Δήμαρχος Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια