GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Δημοτική παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» στηρίζει τους Ακρίτες του Έβρου

Το καθεστώς Ερντογάν δίδει όλες του τις δυνάμεις στη συστηματική προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας και αλλοίωσης των πραγματικών...


Το καθεστώς Ερντογάν δίδει όλες του τις δυνάμεις στη συστηματική
προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας και αλλοίωσης των πραγματικών γεγονότων όπως αυτά συμβαίνουν στα σύνορα της γείτονος χώρας με την πατρίδα μας. Προσπαθεί να καταστήσει την Ελλάδα υπεύθυνη για το πρόβλημα του μεταναστευτικού, το οποίο εν πολλοίς προκαλεί το ίδιο καθεστώς του Ερντογάν εκμεταλλευόμενο το δράμα χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων προερχόμενων από διάφορες χώρες της Αφρικής και της Ασίας οι οποίοι προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη.
Είναι πλέον πασιφανές για το ποιος εργαλειοποιεί την δυστυχία χιλιάδων ανθρώπων, για το ποιος υποκινεί τις μετακινήσεις πληθυσμών στην Ελλάδα, και γιατί. Στα σύνορα, λοιπόν, παίζεται η ύπαρξή μας, και καλούμαστε να την υπερασπίσουμε…

Αυτές τις ώρες η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους προασπιστές της ελληνικής κυριαρχίας και στους ακρίτες μας που είναι νυχθημερόν στο πλάι τους. Όσοι έχουν αποσταλεί τεχνηέντως να επιβουλευτούν την Ελευθερία της Ελλάδας, θα βρουν απέναντί τους τις διαχρονικές αρετές που ως κόρη οφθαλμού διεφύλαξε το Έθνος μας. Ο ελληνικός λαός σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του επέδειξε ενότητα, ομοψυχία, και απαράμιλλη αυταπάρνηση.

Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, κάποιοι – ευτυχώς λίγοι – αποπειρώνται να διαστρέψουν την αλήθεια, παρουσιάζοντας τον αγώνα προάσπισης των ελληνικών εδαφών ως δήθεν έλλειψη φίλοικτων συναισθημάτων προς συνανθρώπους χρήζοντες βοηθείας.

Από την ακριτική Ξάνθη, όπου αρχίζει η Θράκη, δηλώνουμε το υψηλό μας φρόνημα μπροστά στον εθνικό αυτό κίνδυνο, που προέρχεται με προεξάρχουσα ευθύνη της γείτονος χώρας Τουρκίας, την άοσμη, νωχελική και εν πολλοίς υποκριτική αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τη στάση Πόντιου Πιλάτου του ΟΗΕ.

Είμαστε Ελλάδα!

Δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας»
  1. Παπαχρόνης Ιωάννης
  2. Παπαδόπουλος Βασίλειος
  3. Γεωργιάδης Δημοσθένης
  4. Σπανίδης Μιχαήλ
  5. Διαφωνίδης Χαράλαμπος
  6. Τσακιρίδης Αφεντούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια