GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορονοϊός: Οδηγίες για να απολυμάνετε σωστά το κινητό σας

Ο κοροναϊός εξαπλώνεται ταχύτατα σε ολόκληρο τον πλανήτη με αποτέλεσμα οι κανόνες υγιεινής να καθίστανται μονόδρομος για τον περιορισμ...


Ο κοροναϊός εξαπλώνεται ταχύτατα σε ολόκληρο τον πλανήτη με αποτέλεσμα οι κανόνες υγιεινής να καθίστανται μονόδρομος για τον περιορισμό του. Η Apple έχει στο site της οδηγίες για τους χρήστες των iPhone για το πως μπορούν να καθαρίσουν σωστά το κινητό τους ενώ τώρα έχει προσθέσει και οδηγίες για το πως οι χρήστες μπορούν να απολυμάνουν το κινητό τους.
Mπορώ να χρησιμοποιήσω απολυμαντικό στο iPhone μου;
ένα καθαριστικό πανάκι με ισοπροπυλική αλκοόλη 70% ή απορροφητικά μαντηλάκια (τύπου Clorox). Μπορείτε να σκουπίσετε απαλά τις σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες του iPhone, όπως η οθόνη, το πληκτρολόγιο ή άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη. Αποφύγετε την εισχώρηση υγρασίας στα ανοίγματα και μην βυθίσετε το iPhone σε κανένα καθαριστικό.

Πάντως τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να διατηρούνται καθαρά, ανεξάρτητα από τον κοροναϊό και οι οδηγίες της Apple προϋπήρχαν του κοροναϊού, απλώς λόγω των συνθηκών όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν το σωστό τρόπο για να καθαρίζουν τα iPhones τους.

Με κανονική χρήση, το ανάγλυφο γυαλί ενδέχεται να παρουσιάζει σημάδια μεταφοράς σωματιδίων από αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με το iPhone σας, όπως τζιν παντελόνια ή αντικείμενα μέσα στις τσέπες σας.

Η μεταφορά σωματιδίων μπορεί να φαίνεται σαν γρατσουνιά, αλλά τις περισσότερες φορές μπορεί να αφαιρεθεί.
Στο iPhone 8 και νεότερα μοντέλα, η επίστρωση καλύπτει την μπροστινή και την πίσω όψη. Αυτή η επίστρωση φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και τη συνήθη χρήση. Τα καθαριστικά προϊόντα και τα λειαντικά μέσα θα προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη φθορά στην επίστρωση και ενδέχεται να χαράξουν το iPhone.

Ακολουθήστε τις εξής οδηγίες για καθαρισμό του κινητού σας.
Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια και απενεργοποιήστε το κινητό σας.Χρησιμοποιήστε ένα νωπό απαλό πανί χωρίς χνούδι, όπως για παράδειγμα ένα πανί καθαρισμού φακών.Αν εξακολουθούν να υπάρχουν σωματίδια, χρησιμοποιήστε ένα απαλό πανί χωρίς χνούδι μαζί με ζεστό νερό και σαπούνι.Αποφύγετε την εισχώρηση υγρασίας στα ανοίγματα.Μην χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα ή πεπιεσμένο αέρα.Το iPhone διαθέτει ελαιοφοβική, ελαιοαπωθητική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές. Τα καθαριστικά προϊόντα και τα λειαντικά μέσα θα προκαλέσουν φθορά στην επίστρωση και ενδέχεται να χαράξουν το iPhone.

Οι ίδιες οδηγίες ισχύουν και για τα παλαιότερα μοντέλα iPhone της Apple.


Δεν υπάρχουν σχόλια