GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΒΟΛΙΔΕΣ Επί τέλους "φως" στον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη!

ΤΙ «ΦΟΒΑΤΑΙ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΜΑ ΔΕΥΑΞ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

ΤΙ «ΦΟΒΑΤΑΙ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΜΑ ΔΕΥΑΞ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μπει πλέον στον μήνα Μάρτιο, ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης από τον περασμένο Οκτώβριο να λέει ότι θα φέρει θέμα ΔΕΥΑΞ στο δημοτικό συμβούλιο και τελικά μέχρι σήμερα… ο μεν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης κυριολεκτικά να κάνει ότι θέλει στη συγκεκριμένη εταιρεία και παράλληλα να λειτουργεί με ιδιοκτησιακή λογική και πρακτική που πράγματι εκπλήσσει τους πάντες… και η εταιρεία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς η σπατάλη και οι υψηλές αντιμισθίες δημιουργούν πρωτόγνωρα δεδομένα…!

Σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν «ξεσηκωθεί» βέβαια και οι… πέτρες αν ήταν άλλος Δήμαρχος ή Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ τώρα όμως όλα είναι τόσο… φυσιολογικά, ώστε ο Τσέπελης να συνεχίζει με τα γνωστά περί… «αδελφούληδων» κλπ να τραινάρει το συγκεκριμένα θέμα της ΔΕΥΑΞ. Οι δε εξωδικαστικοί συμβιβασμοί του νυν Προέδρου, ήδη έχουν προκαλέσει ζημιά στην εταιρεία.

-Δήμαρχε Τσέπελη, μπορείς να μας εξηγήσεις, τι φοβάσαι και επί τόσους μήνες δεν φέρνεις θέμα ΔΕΥΑΞ στο δημοτικό συμβούλιο; Και μέχρι πότε θα «καλύπτεις» τον σημερινό Πρόεδρό σου Ιπποκράτη Καμαρίδη;


Δεν υπάρχουν σχόλια