GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΚΚΕΛ: Παραμύθι με δράκο ότι στον Έβρο δρουν παρακρατικοί, τάγματα εφόδου και ναζίδες

Παρατράβηξε το παραμύθι για παρακρατικούς, τάγματα εφόδου, κυνηγούς κεφαλών, ναζίδες, κου κλουξ κλαν, λαγούς και ναζί εθνικιστές στον ...


Παρατράβηξε το παραμύθι για παρακρατικούς, τάγματα εφόδου, κυνηγούς κεφαλών, ναζίδες, κου κλουξ κλαν, λαγούς και ναζί εθνικιστές στον Έβρο. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, που ζει στην Ορεστιάδα, δημοσιοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Σάς πληροφορώ ότι όλα αυτά είναι άθλια προπαγάνδα εθνομηδενιστών, δήθεν αριστερών με συμφέροντα σε αμαρτωλές ΜΚΟ και χαρτζιλίκι από το σύστημα Σόρος. Σάς διαβεβαιώνω ότι από κανένα πέρασμα προς την απαγορευμένη ζώνη δεν περνάει ούτε κουνούπι που να μην έχει σχέση με τις επιχειρήσεις του Στρατού ή της Αστυνομίας. Φυσικά και υπάρχουν εθνοφύλακες, οι οποίοι συμβάλουν ως ενεργό τμήμα του Ελληνικού Στρατού, όπου και αν διαταχθούν. Δεν υπάρχει κανένα πέρασμα προς το ποτάμι που να μην φυλάσσεται και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κανένας χωρίς άδεια. Τώρα κάποιοι αν για φιγούρα, εφέ ή πολιτικές σκοπιμότητες έφτασαν ως τις Καστανιές για να βγουν μια φωτογραφία στην πινακίδα ή στο τελωνείο και να την κοτσάρουν στο Facebook είναι άλλη ιστορία και κάνεις δεν μπορεί να απαγορεύσει τις επισκέψεις στο χωριό.

Φυσικά και θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για όλους όσους διασπείρουν τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις, τα μέσα μαζικής εξημέρωσης που για πολιτικά οφέλη τις διακίνησαν και τους πολιτευτές που το αναπαρήγαγαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά προσβάλουν τον λαό του Έβρου και μειώνουν το αίσθημα της υπεράσπισης της Πατρίδας αν και όποτε χρειαστεί. Φυσικά και είναι προσπάθεια διχασμού, από την οποία ο μόνος κερδισμένος είναι ο Ερντογάν, η ΜΙΤ και η Τουρκία».


Δεν υπάρχουν σχόλια