GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Β. Κικίλιας από Αλεξανδρούπολη: «Το ΠΓΝΑ τηρεί τους κανόνες πρόληψης – Η Ελλάδα συμπάσχει μαζί σας»

Στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης βρέθηκε σήμερα (17/03) στις 8:30 ο υπουργός Υγεία...


Στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης βρέθηκε σήμερα (17/03) στις 8:30 ο υπουργός Υγείας της Ελλάδας, Βασίλης Κικίλιας, πριν συνεχίσει την επίσκεψή του στην περιοχή των Καστανιών. Μετά από συνομιλία του με το ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, όπως επίσης και με τον διοικητή του ΠΓΝΑ, Ευάγγελο Ρούφο, ο κ. Κικίλιας αποφάνθηκε ότι το ΠΓΝΑ τηρεί κατά γράμμα τους κανόνες περί πρόληψης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που έχει ορίσει η κυβέρνηση και ο Π.Ο.Υ.

Ο κ. Κικίλιας
«Ήρθα σήμερα εδώ στην Αλεξανδρούπολη για μα επισκεφτώ το ΠΓΝΑ, και να δω ο ίδιος από κοντά τον τρόπο με τον οποίον το σχέδιο που ζητάμε να εφαρμοσθεί, μαζί με τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια ιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και κυρίως των πολιτών προχωρά στην πράξη» δήλωσε ο υπουργός αμέσως μετά τον έλεγχο του νοσοκομείου και τη συζήτησή του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του νοσοκομείου, τον διοικητή της ΔΥΠΕ, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές, όλο το προσωπικό για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν» επεσήμανε στη συνέχεια.


Τηρούνται όλοι οι κανόνες στο ΠΓΝΑ
«Είδα ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες, και έτσι πρέπει να είναι. Θέλω να εξηγήσω στον κόσμο ότι οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες, και ότι πρέπει να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη, να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τους ανθρώπους εκείνους που κινδυνεύουν από αυτή την κρίση της δημόσια υγείας» υπογράμμισε αναφορικά με τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν από όλους τους πολίτες της περιοχής, της χώρας αλλά και του κόσμου γενικότερα.

«Η Ελλάδα συμπάσχει με τον Έβρο» «Και βέβαια, θέλω να πω ότι ο Νομός, αυτή η ακριτική περιοχή, έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία για εμάς, αυτός είναι και ακόμη ένας λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα εδώ. (Ο νομός) αντιμετωπίζει 2 κρίσεις μαζί, όλη η Ελλάδα το αναγνωρίζει αυτό, συμπάσχει μαζί σας και στηρίζει την προσπάθειά σας εδώ πέρα» κατέληξε ο κ. Κικίλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια