GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρακική Σποροπαραγωγή: Ευχάριστα νέα για τους βαμβακοπαραγωγούς!

Η Θρακική Σποροπαραγωγή ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε και υλοποιεί για τους βαμβακοπαραγωγούς, το πλέον αποδοτικό πρόγραμμα πιστοποίησης ...


Η Θρακική Σποροπαραγωγή ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε και υλοποιεί για τους βαμβακοπαραγωγούς, το πλέον αποδοτικό πρόγραμμα πιστοποίησης csf με επιδότηση 8 € ανά στρέμμα!

Ο κάθε βαμβακοπαραγωγός που συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστοποίησης, μπορεί να διαλέξει μία από τις ποικιλίες βαμβακιού της fibermax που συνδυάζουν: υψηλή παραγωγικότητα, με πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο παραπάνω κέρδος αν προσθέσει ο βαμβακοπαραγωγός και το όφελος από την επιδότηση χαμηλής υγρασίας που είναι έως 4 λεπτά το κιλό, αυτόματα το κέρδος του αυξάνετε και βγαίνει διπλά κερδισμένος.

Οι συνεργάτες-γεωπόνοι της Θρακικής Σποροπαραγωγής είναι στην διάθεσή των βαμβακοκαλλιεργητών για να τους παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και να τους ενημερώσουν αναλυτικά.
Για άλλη μια φορά η Θρακική Σποροπαραγωγή πρωτοπορεί και προσφέρει τις
υπηρεσίες και τις εξειδικευμένες γνώσεις των γεωπόνων της στην υπηρεσία
των βαμβακοπαραγωγών για να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται με
τον αποδοτικότερο τρόπο.


Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Εβρίτικη εταιρεία δείχνει ότι βρίσκεται σε διαρκεί αναζήτηση «εργαλείων» που μπορούν να εξασφαλίζουν καλύτερες αποδόσεις και οφέλη για τους αγρότες της περιοχής μας.

Το τελευταίο αυτό πρόγραμμα είναι άλλη μια απόδειξη ότι η Θρακική Σποροπαραγωγή στηρίζει την προσπάθεια των αγροτών.Η Θρακική Σποροπαραγωγή θυμίζουμε ότι βρίσκεται κοντά στους βαμβακοπαραγωγούς με 4 σημεία στον Νομό Έβρου:

Άνθεια, 25 5 10 51 8 40
Τριφύλλι, 25 5 50 88 8 20
Λυκόφη, 25 5 40 20 305
Αλεξανδρούπολη , 25 5 10 29015


Δεν υπάρχουν σχόλια