GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέτρα του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης προστασίας για τη μη εξάπλωση του Κορονοϊού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για λόγους πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό προτείνει στα μέ...


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για λόγους πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό προτείνει στα μέλη του να αποφεύγουν την επίσκεψη και παραμονή των ίδιων, των ασκουμένων δικηγόρων καθώς και των εντολέων τους στα γραφεία του Συλλόγου, ακόμη να μειώσουν κατά το δυνατόν την παρουσία ή παραμονή τους στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης, εκτός αν η παρουσία, των μελών – Δικηγόρων και Ασκούμενων Δικηγόρων ή των εντολέων τους, καθίσταται άκρως απαραίτητη για δικαστική παράσταση. O Δικηγορικός Συλλογος Αλεξανδρούπολης έχει εξοπλιστεί από την αρχή της εμφάνισης του Κορονοϊού, με αντισηπτικά υγρά στους χώρους του.

Οι οδηγίες που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για την ατομική υγιεινή είναι οι εξής :
  • Τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20’’, πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, και προσεκτικό στέγνωμα χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
  • Εναλλακτικά του πλυσίματος χεριών, μπορεί να εφαρμοστεί καλό τρίψιμο των χεριών με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.
  • Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την εργασία οποιουδήποτε ατόμου εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού
  • Αποφυγή στενής επαφής, εφόσον αυτό είναι δυνατό, με οποιοδήποτε άτομο εμφανίζει συμπτώματα από το αναπνευστικό, όπως βήχα ή πταρμό (φτέρνισμα). Αυτό ιδιαίτερα ισχύει για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες
  • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
  • Σε βήχα ή φτέρνισμα κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντηλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια