GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων λόγω κορωνοϊού

Ειδικό ωράριο λειτουργίας εφαρμόζει πλέον ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου, μετά την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Σύ...


Ειδικό ωράριο λειτουργίας εφαρμόζει πλέον ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου, μετά την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με αυτό, τα φαρμακεία του νομού θα λειτουργούν όλα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 08.00-16.00 και τις υπόλοιπες ώρες καθώς και τα Σαββατοκύριακα η εξυπηρέτηση θα γίνεται από τα εφημερεύοντα/διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Επίσης, ως γενικές οδηγίες για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού, στα φαρμακεία του Έβρου ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:

1. Χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης
2. Συχνός αερισμός του χώρου
3. Αποφυγή συνωστισμού εντός του χώρου του φαρμακείου, με την είσοδο 2-3 ατόμων το πολύ, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου μεταξύ τους.
4. Αποφυγή μετρήσεων πίεσης, σακχάρου, διενέργεια ενέσεων,κλπ ώστε να διατηρηθεί η απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου μεταξύ τους
5. Απολύμανση σε τακτά χρονικά διαστήματα των χώρων του φαρμακείου πατώματα,πάγκοι, κλπ).
6. Τοποθέτηση πλεξιγκλάς ή άλλου υλικού στον πάγκο του φαρμακείου, για όποιον το θεωρεί σκόπιμο (όπως τα γκισέ των τραπεζών).


Δεν υπάρχουν σχόλια