GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ… «ΓΑΝΤΙ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ!

Η είδηση; Μα ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου τελικά αποφάσισε να «πετάξει» το γάντι στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδ...

Η είδηση; Μα ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου τελικά αποφάσισε να «πετάξει» το γάντι στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των 4 δημοτικών παρατάξεων:….
«Ο παραπάνω εξωδικαστικός συμβιβασμός του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη, αποδυνάμωσε και δικαστικά τις νομικές θέσεις της ΔΕΥΑ Ξάνθης στις δυο δίκες που θα ακολουθούσαν εκ των οποίων η μία αναβλήθηκε περί τα τέλη Νοεμβρίου»
-Είπε κανείς…τίποτα; Γιατί όταν εμείς τα αποκαλύπταμε όλα αυτά, δεχόμαστε δυστυχώς από τον brother, συνεχείς ύβρεις και απειλές!
Φτάνοντας στο σημείο μάλιστα ο άνθρωπος που ευεργετήσαμε όσο κανέναν άλλον, εκτός από τα γνωστά «Καραγκιόζης» κλπ να μας χαρακτηρίσει ακόμη και….ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!!

(σ.σ. Ερώτημα κρίσεως. Αλήθεια, ποιος έδωσε δικαίωμα στον Ιπποκράτη Καμαρίδη να αμφισβητήσει ακόμη και τη Νομική οντότητα του Στέργιου Γιαλάογλου που έσωσε τον Μανώλη Τσέπελη ουκ ολίγες φορές ακόμη και από τη φυλακή;; Αυτό δεν τολμήσαμε ούτε εμείς ποτέ που ήμασταν στην κόντρα με τον Γιαλάογλου μια ζωή σε πάμπολλες υποθέσεις….Στο δε θέμα της αναβολής της υπόθεσης της ΔΕΥΑΞ τέλη Νοεμβρίου ποιος ενημέρωσε τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑ Νέστου Σωκράτη Ξυνίδη να ζητήσει την αναβολή της με το σκεπτικό ότι….τα «βρήκαν» οι δυο διοικήσεις; Μπορεί να μας απαντήσει ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης;).


Δεν υπάρχουν σχόλια